Седмица, пълна с детски празници ще има в ОУ Св.св.

...
Седмица, пълна с детски празници ще има в ОУ Св.св.
Коментари Харесай

Хари Потър и Хитър Петър идват на Седмица на четенето в...

Седмица, цялостна с детски празници ще има в ОУ " Св.св. Кирил и Методий " в село Марково. В образователното заведение, което допреди няколко години бе безусловно пред затваряне, в този момент кипи живот.

От 11 до 15 декември е оповестена " Седмица на четенето ". В учебното заведение ще се проведат разнородни начинания по дни:

В понеделник учениците от прогимназиален стадий ще се трансфорат в приказни герои и ще посетят часа на класа при по-малките, като с това ще се открие в действителност седмица на четенето.

Големите взеха дилемите драговолно и ще влязат в ролята на Хари Потър, Хърмаяни, Котарака в чизми, Хензел, Гретел, Хитър Петър и други

Във вторник ще има надпревари за най-хубав читател, повествовател и по правопис. Победителите ще бъдат наградени в петък.

В сряда ще се организира спор при учениците в прогимназиален стадий. А в четвъртък се чакат външни посетители, с цел да споделят няколко думи пред децата за своята обичана брошура от детството.

В петък седмицата ще завърши с награждаването и други начинания.

Ще има и коледен базар. В часовете по технолгии децата интензивно творят сувенири и други хубости на тематика Коледа . На 12 и 13 декември от 18 часа е оповестена коледна работилница за родители и учители, където и възрастните ще създават разнообразни дреболийки за базара.

Самият базар също ще бъде извършен в два дни - 18 и 19 декември наоколо до учебното заведение.

Всяко едно начинание и самодейност от " Седмица на четенето " са изцяло доброволни и безкористни. /Марица.бг
тагове хари потър остроумен петър марково седмица четете
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР