Седмица би трябвало да премине спокойно. Отсъстват аспекти, които да

...
Седмица би трябвало да премине спокойно. Отсъстват аспекти, които да
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 11 до 17 декември

Седмица би трябвало да премине умерено. Отсъстват аспекти, които да предизвестяват за напрежение, за появяването на нови, непредвидени проблеми. Редно е да синхронизираме държанието си с трендовете:

да не си слагаме нови или амбициозни цели,

да не притискаме близките с желанията си, и

да демонстрираме благоразположеност.

Не пропускайте обстоятелството, че Меркурий е все по този начин назадничав.

Овен - звездните аспекти са се нагласили да подкрепят вашата работа и напъните ви за възстановяване на колективизма, на духа на съдействието. При всички случаи, обърнете особено внимание на събитията на 10 и на 16 декември. Те би трябвало да бъдат запомнени. Ще имат отношение към бъдещето ви.

Телец - Не правете нищо напук, не се конфронтитайте и ще преживеете умерено идващите седем дни. Звездните аспекти не ви лишават от разпоредителност, само че и не подрепят дейности от рода: задачата оправдава средствата. Нито една дата от интервала не подобаваща за игра " Ва банк ".

Близнаци - вие живеете по този начин, като че ли се надпреварвате с времето. Длъжна съм да ви кажа, че априори сте изгубили борбата. По-добре не я започвайте. Разумът ви упорства да си наложите със силата на волята успокоение и здравомислещ разум.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР