Седмина с наркотици арестува полицията на т.нар. Английски събор, който

...
Седмина с наркотици арестува полицията на т.нар. Английски събор, който
Коментари Харесай

Седмина с наркотици арестува полицията на Английския събор

Седмина с опиати арестува полицията на така наречен Английски събор, който се организира за осма поредна година в смолянското село Полковник Серафимово.
Тази година британският фестивал „ Meadows in the mountains “ („ Ливади в планините “) стартира на 9-ти и ще продължи до 11-ти юни.
Събирането на младежи от целия свят стартира обаче от по-рано. Фестивалът, на който непрекъснато звучи музика – рок, хаус, джаз, техно, соул и други, с всяка година добива по-голяма известност. Посещава се от над 500 индивида, идващи най-много от Англия, само че също по този начин от Испания, Холандия, Нова Зеландия, Канада, Норвегия и доста други.
Ежегодният музикален празник е олганизиран и разпространяван посредством интернет от Бен, Деймиън, Канди и Дънкан Сас. Английското семейство има къща и парцели в Полковник Серафимово, а за терен на събора предоставя ливади, на които са притежатели. Специално за събора край селото се обособява самобитно палатково населено място с към 200 палатки.

Има скица за зониране на всички действия –палатков лагер, покрити места за хранене, медицински пункт, заслони за питейни заведения, подиуми, атракциони.
Местата за палене на огън са особено отделени. Посочено е къде са резервоарите с вода, душовете, уредите за пожарогасене. Разработена е също транспортна скица. Границата на фестивала е закрепена с оградна мрежа.
Винаги в годините обаче полицията хваща дрогирани посетители или с опиати при пътешестване за събора.
Засега са арестувани двама 26-годишни младежи от Ямбол и великотърновското село Шемшево с марихуана, 35-годишен от Смолян с екстази, 35-годишен от Костенец с амфетамин, 29 и 21-годишни столичани с марихуана, 31-годишен норвежец с канабис.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР