Седмина жители на област , сред които и лекар, са

...
Седмина жители на област , сред които и лекар, са
Коментари Харесай

Пореден лекар загуби битката с COVID-19

Седмина поданици на област, измежду които и доктор, са умряли през последното денонощие, оповестиха от Областния спешен щаб. Медицинското съсловие и пациентите изгубиха доктор Стоянка Секлемова, доктор в отделението по хемодиализа в регионалната МБАЛ " Д-р Иван Селимински ".
Жертвите на ковид са с съпътстващи болести, на междинна възраст 60-65 години. Сред новите 98 болни има двама лекари, акушерка и здравна сестра. Диагностицирани са и нови случаи в по-рано открити фамилни огнища.
 Нови ограничавания в Сливен поради ковид Нови ограничавания в Сливен поради ковид
От през днешния ден до 30 ноември в област Сливен са в действие краткотрайни противоепидемични ограничения против ковид. Решението бе взето от Областния кр...
Към момента болните с COVID-19 в региона са 1 333-ма от 76 обитаеми места. В община Сливен са 1013 души, Нова Загора - 188, Котел - 68, Твърдица - 64. Под домашна карантина са 1274 души. От ОД на МВР-Сливен оповестиха, че са осъществени 634 инспекции за съблюдаване на карантината, като не са открити нарушавания. Извършени са 71 инспекции тук-там за публично прилагане и в градския превоз за съблюдаване на противоепидемичните ограничения, формирани са 12 протокола за предизвестие и един акт, написа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР