Седмина извършители на кражби са установени от полицейски служители на

...
Седмина извършители на кражби са установени от полицейски служители на
Коментари Харесай

19-годишен пловдивчанин опита да разбие вендинг машина в Пазарджик

Седмина причинители на обири са открити от полицейски чиновници на районните ръководства в региона. В миг на разтрошаване на вендинг-машина автопатрул при полицейското ръководство в Пазарджик е спипал в миг на разтрошаване на уличното устройство 19-годишен пловдивчанин. Щетите нанесени на притежателя се обясняват.

В РУ-Велинград била получена тъжба от 30-годишен гражданин на село Абланица. Той се оплакал, че крадец е отмъкнал велосипеда му във Велинград. Криминалисти от Районното ръководство в курорта бързо влезнали в дирите на причинителите. Оказало се, че това са трима на възраст сред 15 и 39 години, всичките от велинградския квартал " Анезица “.

В края на предходната седмица в РУ-Велинград пък е бил подаден сигнал от 31-годишна украинска гражданка. В непосредственост до " Боров парк “ тя се дала прошка с портмонето си, в което съхранявала сумата от 650 лв. и банкови карти. Криминалисти от полицейското ръководство в курортния град бързо открили, че апашите са 27-годишна жена от септемврийското село Виноградец и неин 28-годишен съизвършител от Велинград. По всички случаи се водят досъдебни производства или преписки.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР