Седмичното токшоу Пътеки“ се завръща в ефира на обществената медия

...
Седмичното токшоу Пътеки“ се завръща в ефира на обществената медия
Коментари Харесай

Предаването Пътеки се завръща в ефира на БНТ1

Седмичното токшоу „ Пътеки “ се завръща в ефира на публичната медия с актуализирана визия и нови рубрики. Вторият сезон на предаването започва на 15 септември и ще се излъчва всяка събота и неделя от 8:00 ч. до 8:30 ч. по БНТ1. Водеща е Деница Атанасова-Гергова, позната на феновете на Българска национална телевизия от предаването „ Цветно “.


И през новия ефирен сезон „ Пътеки “ продължава да следи настоящите тематики, практики и трендове, свързани с човешкото развиване и знание. С помощта на специалисти и експерти ще бъдат обсъждани основни аспекти от духовното, физическото и психологичното здраве. Предаването ще показва забавни персони, отдадени на обществено-значими дела, хора със забележителни персонални истории, съумели в разнообразни сфери, които ще споделят своя опит. Разговорите с гостите в студиото ще бъдат развивани и посредством видеоматериали и репортажи, които ще показват разнообразни гледни точки по обсъжданите тематики.

Рубриката „ Осъзнатото родителство “ с създател Елена Анастасова е ориентирана към взаимоотношенията сред родителите и техните деца. Тя ще предлага потребна информация, обвързвана с развъждането, възпитанието и образованието на подрастващите. В рубриката ще бъдат представяни и разнообразни подходи за другарство и справяне с конфликтни обстановки в фамилията. Елена Анастасова е сертифициран обучител по програмата на доктор Томас Гордън „ Трениране на сполучливи родители “ и от 7 години образова родители по какъв начин да поддържат връзка пълноценно със своите деца и близки.



В неделните сутрини феновете ще научават потребни препоръки, способи и техники за използване на източните учения, свързани с възстановяване на здравословното положение в рубриката „ Йога поЗнание и метод на живот “. Автор на рубриката е Албена Атанасова, която е приключила университета по йога – Bihar School of Yoga в Мунгир, Индия, и е отдадена на това да прави знанието по йога по-достъпно и близо до хората.

Всяка събота и неделя ще се излъчва новата графа на предаването – „ Закуската “. Тя ще показва бързи и лесни, здравословни предписания, подобаващи за апетитен и тонизиращ старт на деня. В първите излъчвания своите оферти за закуска ще дава известният майстор-сладкар Магдалена Костова.

Акцент в първото издание на „ Пътеки “ през новия ефирен сезон ще бъде „ Радостта от живота “. Гости в студиото на предаването в събота (15 септември) ще бъдат дизайнерката на бижута Валя Брадшоу, върлата пътешественичка Елена Такева и дизайнерът Мина Кайе.

Неделният брой на предаването на 16 септември ще бъде отдаден на учителите. В навечерието на новата образователна година феновете на БНТ1 ще се срещнат с преподавателите Веска Колева и Божидар Дойчинов. Гост в предаването ще бъде и младият бизнесмен Дарин Маджаров, който прави уроците по-интересни и разбираеми за подрастващите, посредством съвременна просветителна платформа в помощ на учениците.


Продуцент на предаването „ Пътеки “ е „ Фреш продакшън “, режисьор - Румен Ганев.

Гледайте предаването „ Пътеки “ всяка събота и неделя от 8:00 ч. в ефира на БНТ1!
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР