Седмичната прогноза за Таро съдържа препоръки, благодарение на които следващата

...
Седмичната прогноза за Таро съдържа препоръки, благодарение на които следващата
Коментари Харесай

Прогноза Таро за седмицата от 12 октомври до 18 октомври 2020 г-Телец-Лично щастие и просперитет, Девите достигат дългоочакваната цел

Седмичната прогноза за Таро съдържа рекомендации, с помощта на които идната седмица на октомври ще бъде сполучлива за зодиакалните знаци. Навременните препоръки от старши Арканиa ще ви разрешат да вземате осведомени решения и да заобикаляте проблемите.

Подсказките на старшата Аркана освен отварят завесата на тайната над бъдещето, само че и оказват помощ да се вземат верните решения в сегашното. Експертите предлагат на представителите на зодиакалните съзвездия друга прогноза за седмицата от 12 до 18 октомври 2020 година, с цел да знаят авансово какви събития могат да се случат през идващите седем дни, както и да могат да управляват личната си орис.

Овен

Картата „ Кула “ дава обещание промени в Овен, които ще стартират при започване на октомврийската седмица. Според тази карта Овенът ще би трябвало да промени мирогледа си, да изостави илюзиите и да преразгледа проектите за близко бъдеще, с цел да не губи сила за това, което към този момент е остаряло и няма значение.

На картата „ Дявол “ Овенът не би трябвало да не помни за предпазливостта. Промените в настроението могат да причинят спорове и проблеми, което значи, че не можете да се отдадете на моментни прищявки и да действате преждевременно, без да проверявате информацията.

Картата „ Обесен “ споделя на Овена за опцията да поправя неточности и грешки. През почивните дни Овенът ще може да преразгледа проектите още веднъж, тъй че в бъдеще да не губят време за безполезна работа и преправка.

Телец

Картата „ Мир “ дава обещание на Телеца хармонично начало на седмицата. На тази карта проблемите свършват и Телецът елементарно може да преодолее всевъзможни компликации по пътя към персоналното благополучие и разцвет.

„ Глупак “ в оформлението – карта на изненадите. Според нея събитията не могат да бъдат следени и Телецът в средата на седмицата ще би трябвало да се довери на ориста. След известно време ще стане ясна повода за протичащото се и обстановката може да бъде взета под надзор.

На картата „ Йерофант “ Телецът би трябвало да следва разпоредбите, с цел да не се спъне и да не стане жертва на преобладаващите условия. Аркан споделя, че мъдростта и уравновесените решения ще разрешат на Телеца да се оправи с всяка работа и да не пропуща приятни вероятности.

Близнаци

Според картата „ Глупак “ Близнаците не би трябвало да се опасяват. Арканът споделя, че смелостта и вниманието към детайлите ще бъдат възнаградени и Близнаците ще могат да реализират триумф, в случай че спрат да се двоумят и да се съмняват.

Картата „ Върховна жрица “ демонстрира на Близнаците обстановката, когато се нуждаят от устойчивост. Според тази Аркана доверителните интуиции ще спасят

Близнаците от неточности и неприятности както в работата, по този начин и в персоналните връзки.

Картата „ Смърт “ споделя, че в края на седмицата Близнаците ще се изправят пред нов стадий от живота. На този Аркан е време да сложите завършек на някои въпроси, с цел да не се лишавате от опцията да започнете нещо ново и вълнуващо.

Рак

Картата „ Умереност “ в оформлението е съвет да се придържате към „ златната среда “. Раковете в тази Аркана би трябвало да сдържат страстите и да се стремят към вътрешен баланс. Намирането на естетика ще усъвършенства вашето богатство и въодушевление, а също по този начин ще ви помогне да намерите излаз от сложна обстановка.

Картата „ Магьосник “ споделя, че Раците ще могат да реализират нови триумфи и висоти, в случай че поемат самодейността в свои ръце. На тази карта не можете да се скриете в сянката на околната среда, в противоположен случай Раците могат да изгубят обещаващи благоприятни условия.

Картата „ Дявол “ служи като предизвестие. Според тази карта Раците могат да станат заложници на личната си късогледство, в случай че се отдадат на моментни прищявки. Картата дава обещание триумф единствено в случай че сте деликатни и не се поддавате на провокации.

Лъв

Картата „ Отшелник “ символизира краткотрайна изолираност за Лъвовете. Според тази Aркана става допустимо да се поправят минали неточности, да се отдръпват и възвръщат, да обмислят бъдещето и да изготвят проект за деяние.

Картата „ Луна “ демонстрира превъзмогването на страховете, които пречат на дълго заветните проекти да бъдат осъществени. Картата споделя, че първата стъпка ще бъде най-важният тест и би трябвало да се направи, в случай че Лъвовете не желаят да продължат да „ скитат в мрачевина “.

„ Влюбени “ е карта за избор, който Лъвовете би трябвало да създадат сами. Решенията, взети без бързане, ще бъдат най-правилните, в случай че също така слушате сърцето си и не следвате напътствията на съветниците.

Дева

Картата „ Магьосник “ дава обещание на Девите отличен старт на седмицата, когато те са свободни да изберат всяка посока. На тази карта триумфът идва при тези, които знаят по какъв начин освен да работят старателно, само че и да се приспособяват към събитията, като елементарно трансформират проектите си.

Картата „ Йерофант “ в оформлението символизира пътя на добродетелта и честността. Според нея Девите ще могат да стигнат до победа, в случай че са безпристрастни към всичко, което се случва към тях, и отделят време за в действителност значими въпроси, без да се разсейват от дреболии.

„ Умереност “ е карта, която предизвиква Девите да се откажат от импулсивни решения през уикенда. Придържайки се към златната среда, Девите ще могат да доближат дълго чаканата цел неведнъж по-бързо.

Везни

Везните ще могат да стартират седмицата с нови победи на картата „ Император “. Картата дава обещание шанс в бизнес среда, само че за това е значимо Везните да поддържат добра известност и да работят съзнателно, с цел да не се спънат.

Картата „ Високата жрица “ споделя на Везните, че в средата на седмицата няма бързане. Отговорността и способността да употребявате интуицията ще ви оказват помощ да се справите с краткотрайни компликации и да внесете позитивни промени в живота.

Картата „ Справедливост “ припомня на Везните за значимостта на мисленето за всяка стъпка. Според тази карта за всеки акт на Везни те или ще бъдат възнаградени, или осъдени. Съветът на Аркан е да работи почтено, с цел да не работи върху неточности.

Скорпион

Картата „ Обесен “ демонстрира на Скорпионите краткотрайно прекъсване на всички каузи, което не би трябвало да плаши или смущава. Промените оживяват по тази карта и с цел да бъдат към по-добро, Скорпионите ще би трябвало да упражняват устойчивост.

„ Колесницата “ в оформлението е карта за деяние. На него Скорпионите не би трябвало да се двоумят и да се двоумят. Активността и желанието да се борите за вашето благоденствие ще ви оказват помощ бързо да се справите с работата и скоро да получите първата си премия.

Картата „ Йерофант “ символизира мъдрост и неизменност. Според него, Скорпионите ще могат да реализират правдивост и да слагат нарушителите на тяхно място, в случай че работят добросъвестно и не не престават с разрушителни страсти.

Стрелец

Според картата „ Отшелник “ Стрелецът при започване на седмицата би трябвало да докара възприятията до естетика, с цел да не се трансформира в пленник на личната си безразсъдство. Аркан приказва за времето, когато преди решителен пробив би трябвало да се настроите прочувствено, с цел да избегнете неверни решения.

„ Влюбени “ в оформлението е карта с нужния избор, която ще помогне на Стрелеца да стане по-успешен и да внесе позитивни промени в живота. Съветът на картата е да не бързате и да преценявате обстановката, с цел да не отидете в задънена улица.

Картата „ Смърт “ приказва за естествените промени, които ще настъпят през уикенда. На тази карта Стрелец ще може да изтегли чертата, да остави остарялото минало и да застане на прага на новите открития.

Козирог

Арканът „ Отшелник “ приказва за нуждата от „ закъснение “, с цел да се направи още един път оценка на силите, които ще са нужни за плануваните каузи. Картата приказва за удобно време, когато става допустимо да се отстранен грешките и да се откри пътят към щастието.

„ Слънце “ символизира победа и премия за предходни старания. В средата на седмицата Козирозите ще имат избор: да отидат на къса почивка или да стартират нов бизнес, който скоро ще донесе положителни дивиденти.

„ Кулата “ в оформлението е заличаване и основаване по едно и също време. Козирозите би трябвало да одобряват обстоятелството, че всичко е невероятно да се реализира. Те би трябвало да решат съответна цел, с цел да „ дадат всичко от себе си “ и да се насладят на идната победа.

Водолей

Картата „ Императрица “ символизира освен женския принцип, само че и същинската мъдрост, присъща на хората, които са способни да признаят неточности и да се стремят да ги поправят. Водолеят на тази карта ще би трябвало да откри персонален път към щастието, разчитайки на най-хубавите си качества.

„ Луна “ в оформлението е карта, съгласно която Водолеите ще би трябвало да се оправят със своите страхове и терзания. На тази Аркана скитането в тъмното няма да докара до стремежи резултат, което значи, че е пристигнало времето, когато е нужна храброст, с цел да се направи първата крачка към щастието.

Арканът „ Съд “ приказва за опцията да се остави предишното, да се решат противоречиви въпроси и да се поправят грешките. Успехът чака тези, които в края на седмицата завършат започнатото и натрупат сили за решителен пробив.

Риби

Картата „ Императрица “ демонстрира нуждата да помните желанията си и да не отлагате осъществяването им. Този Аркан приканва Рибите към естетика, която е значима за спокойствието и построяването на връзки с близки родственици.

На картата „ Обесен “ Рибите могат да отидат в задънена улица, в случай че не се вслушат в причините на разсъдъка. Според тази Аркана вземането на решения би трябвало да бъде умишлено, в противоположен случай Рибите рискуват репутацията си.

Картата „ Магьосник “ дава обещание на Рибите триумф в региона на живота, която те са избрали за приоритет. Тази карта дава опция да достигнете нови върхове в кариерата си, да подобрите персоналния си живот и да се справите с финансови усложнения.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР