Седмичната мисия "Утопия" тече по мед и масло за новите

...
Седмичната мисия "Утопия" тече по мед и масло за новите
Коментари Харесай

Прислужниците въстават срещу командирите в Къщата

Седмичната задача "Утопия " тече без спънки за новите господарки на Къщата. Дамите се радват на мъжкото внимание и някои от тях бързо привикват с това състояние. Мисията обаче ще сложи Розмари в позиция, с която тя не е привикнала, а точно да разполага с лакей, който да прави както домакинската работа, по този начин и да се грижи за изрядния ѝ външен тип. Ричард, по-известен като "ОфРозмари " и "Розмарин ", също мъчно приема ситуацията си на прислужник.

Женска Утопия царува в Къщата на VIP Brother

За младия мъж се оказва нелека задача да обгрижва господарката си. Какво в държанието и на двамата, кой нервира другия и по какъв начин се оправят със задачата останалите двойки, ще разберем тази вечер в 21:00 часа в ефира на NOVA.

В LIVE епизода тази вечер ще станат ясни и номинираните за изпъждане съквартиранти. Ще забележим техните персонални избори и обосновки кой и заради какви аргументи считат, че би трябвало да напусне Къщата. Последният съквартирант, който се сбогува с тях, беше Диона. Тя съобщи, че се радва, че е излязла и даде щита на SDI на Ричард, който няма да може да бъде номиниран тази вечер.

Гледайте задачите епизоди на VIP Brother в NOVA PLAY.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР