Седмичен хороскоп за 15-21 юниВижте какво вещаят планетите за седмицата

...
Седмичен хороскоп за 15-21 юниВижте какво вещаят планетите за седмицата
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп

Седмичен хороскоп за 15-21 юни

Вижте какво вещаят планетите за седмицата съгласно хороскопа на Алена, оповестен във в. „ Уикенд “

Овен
Ще постигате триумфи в професионалната област не поради устрема ви да бъдете първи във всичко, а поради вашата подготвеност да научавате нови неща. Ако кариерата ви е в застой или смятате, че сте способни да постигнете повече, търсете благоприятни условия да учите и да се развивате, тъй че да станете майстори в своята област. Към средата на интервала някои от вас ще бъдат по-раздразнителни.

Телец
През идната седмица ще се изправите пред предизвикването да откриете компромисно решение сред това, което желаете вие, и това, което желае сътрудникът ви. Ще би трябвало да полагате по-големи старания, с цел да постигате съгласие. Дали ще съумеете, зависи от волята ви, както и от готовността ви да говорите с индивида до вас и да дискутирате казуса.

Близнаци
През дадения интервал умерено обърнете взор към бъдещето – към опциите и събитията, които ви чакат там. Мечтайте, планирайте, подготвяйте се, уточнявайте детайлностите – колкото повече мислите ви са ориентирани основно към новите неща, толкоз по-добре за вас. Дори сегашното да не е такова, каквото ви се желае да бъде, не се обезкуражавайте и не мислете за пречките.

Рак
По една или друга причина служебните ви задължения ще минат на назад във времето и няма да бъдат ваш приоритет. Може да решите да си вземете отпуск, с цел да си починете, да отмените дадена задача, за която нормално не ви доближава време, или да останете разполагаем на околните си. Едва ли ще бъдете толкоз стимулирани в работата си обаче.

Лъв
Седмицата ще е извънредно плодородна за бизнес – може да сключите преференциална договорка, да проведете сполучливи договаряния или да прекратите неработещо делово партньорство. Има и една детайлност обаче – няма смисъл да бързате, да напирате и да прилагате напън. Що се отнася до персоналния ви живот и любовните връзки, през дадения интервал вашите стремежи евентуално ще се разминават с действителността.

Дева
Между 15 и 18 юни пред вас ще се открият благоприятни условия да се изявите по някакъв метод в работата или в обществения живот. Може да блеснете с външния си тип, с гениите си, с концепциите си или с това, което сте сътворили. Препоръката към вас е да не стоите в сянка и да не проявявате непотребна невзискателност – в този момент е моментът да излезете напред със самочувствие и да покажете какво знаете и какво можете.

Везни

Очаква ви относително спокойна седмица, през която множеството от вас ще бъдат в положително въодушевление и ще мислят положително. Дори когато ситуацията е по-напрегната, вие ще успявате с философска настройка да се извисите над проблемите. Не позволявайте да ви въвличат в непознати разногласия и в интриги, само че в случай че сте персонално наранени или в някакъв миг би трябвало да изкажете мнение, направете го – значимо е гласът ви да се чуе!

Скорпион

Как ще се развият събитията през седмицата, зависи доста от това по какъв метод оползотворявате силата си – дали работите върху себе си и по личните си планове, или пробвате да влияете на другите, с цел да получите това, което желаете. Ако е първото, то тогава може да свършите много потребна работа – ще сте съсредоточени, ще се задълбочите оптимално в това, което вършиме.

Стрелец

В случай че сте били по-натоварени с работа през миналите дни, в този момент обърнете по-голямо внимание на себе си. Ако не се чувствате добре и не ви доближава сила, вземете ограничения и забавете темпото. Има възможност проблемите ви да са на прочувствена основа, тъй че не потискайте възприятията си и им давайте воля. В сходни моменти е целесъобразно да се занимавате със спорт или да се разхождате измежду природата.

Козирог

През идната седмица ще усетят облекчение най-много тези от вас, които през миналите дни са срещали компликации в общуването с обичания човек или с настоятелен сътрудник. Сега има късмет връзката да тече по-гладко и по-лесно да постигате съгласие по противоречиви въпроси. Ще си улесните живота, в случай че не изисквате близките наложително да бъдат на една вълна с вас. Събитията ще следват личния си ход.

Водолей

Периодът е доста удобен за обществения ви живот, тъй че няма да ви липсват благоприятни условия за определяне на нови контакти и за занимания. Излизайте по-често, не се застоявайте у дома и не се затваряйте в себе си. Общувайте интензивно. Някои от вас е допустимо да се срещнат с забавен човек.

Риби

За да се справите с провокациите в средата на юни, преценявайте кое е най-важното за вас и не се опитвайте да бъдете на няколко места по едно и също време, другояче силите ви ще се изчерпат и нищо чудно да се преуморите. Ако се престорите, че някои проблеми не съществуват или просто не се отнасят за вас, също няма да се чувствате добре. Помнете, че каквото и да желаете да постигнете в този миг, би трябвало да си го извоювате сами. / За жената
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР