Седмичен хороскоп на Алена за периода от 13 до 19

...
Седмичен хороскоп на Алена за периода от 13 до 19
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп на Алена

Седмичен хороскоп на Алена за интервала от 13 до 19 август

Хороскопът на известната астроложка Алена за тази седмица предвещава извънредно динамична седмица и всеки би трябвало да е подготвен за измененията, които се чакат. За някои от зодиите това ще бъда промени в службата, за други в любовния живот и фамилията.

Повечето от измененията имат позитивна устременост, тъй че умерено можете да се отпуснете, в случай че сте на плажа, а в случай че сте на работа, изпийте разхлаждаща напитка, преди да се гмурнете в дилемите.

Овен

Ще се изправите пред комбинация от благоприятни условия и проблеми. Ще имате в действителност доста сила, която може да употребявате, с цел да поработите старателно за реализирането на професионална цел или да се докажете в някаква област. Успеете ли да подплатите ентусиазма си със солидна доза труд, бихте могли да постигнете същински и забележителен прогрес или да се случи смяна, която не е било допустимо да извършите в предишното. Най-благодатен ще бъде интервалът за тези от вас, които работят за себе си, защото те ще съумеят умерено да преследват упоритостите и да разпрострат качествата си. Има риск нещо дребно да прерасне в яростен спор.

Телец

Трудно ще поддържате успокоение – и външно, и в душата си. Чувства, които до момента сте таили и сякаш сте направлявали, ще излязат нескрито и няма да съумеете да скриете нито от себе си, нито от близките какво изпитвате. Трудно е да се каже от кое място ще избликне страстта, тъй като всичко зависи от това какво волно или несъзнателно сте заключвали в себе си. Със сигурност ще ви олекне и ще се почувствате като че ли сте се освободили от задължение, което сте носили дълго време. Дори по принцип да проявявате податливост да мълчите, в този момент надали ще го вършиме –  думите просто ще излизат от устата ви, колкото и да се пробвате да си държите езика зад зъбите.

Близнаци

Умът ви ще бъде ангажиран с някои  с някои предходни проблеми, които още веднъж ще излязат на дневен ред и ще ангажират вниманието ви. Най-вероятно те ще бъдат от прочувствено или финансово естество. Представителите на вашия знак са известни с това, че елементарно печелят утвърждението на близките, само че през идващите дни нищо чудно да покажете на света и друго свое не толкоз симпатично лице. Едва ли има смисъл да ви се припомня да мислите, преди да говорите или да действате – мъчно ще го сторите, защото страстите ще вземат превес и ще реагирате стремително. Нищо чудно и да се окажете в ролята на звероукротител в нечий непознат спор.

Рак

Добре е да намерите подобаващи за вас способи да разпускате и да се освобождавате от напрежението, защото стресът ще ви пристигна допълнително. Концентрирайте се върху значимите неща и не обръщайте внимание на всяка дребна детайлност във всекидневието или на всеки дребен минус на индивида до вас – като се ядосвате за дреболии, ще загубите сила и ще се напрегнете в допълнение. Тъй като съществува огромна възможност да зародят разногласия, преценявайте защо в действителност си заслужава да воювате и защо – не. Уединението и повече приятни занимания няма да ви навредят, ще ви оказват помощ да неутрализирате най-малко малко напрежението.

Лъв

Препоръката към вас е да го давате по-полека и да не упражнявате напън върху близките за каквото и да било, тъй като резултатът би могъл да бъде неочакван. Съществува риска да решите, че сте прави и да излеете гнева си върху някого, обаче в последна сметка вие да се окажете пострадалите.  Може с държанието си да застрашите значими за вас взаимоотношения. Ето за какво охладете малко пристрастеностите и се концентрирайте върху себе си и своите персонални каузи, вместо да се пробвате да въздействате на другите. Звездните въздействия ще поддържат упоритостите ви – в това число професионалните, само че е доста значимо какви средства ще употребявате да ги реализирате.

Дева

Във ваша изгода ще бъде, в случай че пресявате хората, с които поддържате връзка, тъй като има прочут риск да попаднете под нечие нездравословно въздействие или най-малкото – да се пробват да ви споделят какво да вършиме. Макар че през идващите дни някои хора ще употребяват по-груби способи, с цел да влияят на близките, ще има и такива, които ще прибегнат до по-фини средства, с цел да получат мечтаното. Например ще употребяват ласкателства или ще ви накарат да се чувствате отговорни. Така че имайте си едно на разум и не правете нищо, което не е в естетика със личните ви чувства и разбирания. Ако не се вслушвате в себе си и се подчинявате, ще се чувствате зле.

Везни

Вероятността да зародят спорове в дома или на работното ви място е много огромна. Това ще ви предизвиква дискомфорт,  само че надали ще има какво да извършите по въпроса. Възможно е вие да сте страна в спора, само че нищо чудно и да се отнася до обстановка, която ви касае индиректно – да вземем за пример да зародят дрязги сред сътрудници или сред родителите ви. Някои от вас може да решат, че е време да бъдат малко удостовери. Преценете дали да се намесвате, с цел да не се окажете сред чука и наковалнята. В настоятелен проект интервалът е доста подобаващ за осъществяване на радикални промени, за подписване на дълготрайни контракти и за определяне на съдействие.

Скорпион

Предстоят ви значими дни, които за жалост, няма да бъзат по никакъв начин леки за доста от вас. Положението на моменти ще е трагично, само че в последна сметка ще се справите. Ще би трябвало да се разделите с нещо, тъй като в противоположен случай има риск напрежението да ви пристигна допълнително, даже и да си навредите по някакъв метод. Каквото и да се наложи да отстраните, по-добре отразяването да стане внезапно или с един удар – звездите ви дават късмет точно за това. Дори да заболи – вас или някой различен, това е по-добрият вид – представете си какво би било, в случай че се реже парче по парче. Бъдете деликатни, тъй като и от най.малкото нещо може да пламне пикантен спор.

Стрелец

През идните дни положителни резултати ще имат тези от вас, които работят в съдействие с верните хора. Събитията и методът, по който се развиват те, сами ще ви подскажат кой е на една вълна с вас. Към сряда има риск да не ви схванат, когато се опитате да обясните нещо. Ако в действителност желаете да убедите някого в правотата си, би трябвало да говорите разбираемо и да се пробвате да се поставяте  на мястото на другия човек. Заемете ли  позицията „ аз знам всичко, а ти не ме разбираш ”, мъчно ще стигнете до компромис. Четвъртък и петък са доста подобаващи дни да отправите предложение на настоятелен сътрудник. Ще постигнете триумф.

Козирог

В някоя област от живота ви ще настъпи поврат. Може ненадейно да сложите завършек на ангажимент, да уволните чиновник, който от дълго време ви лази по нервите, или да поемете по напълно нов път. Макар че би могло събитията да се развият ненадейно даже за самите вас, в действителност ще става дума за процеси, които от дълго време назряват и в този момент просто избиват на повърхността. Имайте поради, че през идващите дни вашите дейности ще бъдат с доста съществени последици – каквото и да  извършите няма връщане обратно. Ето за какво, даже да изпитвате огромно напрежение, избягвайте да действате преждевременно и си давайте време, с цел да обмисляте обстановката на мира.

Водолей

Събитията ще ви припомнят, че предишното не си е отишло – може да ви обзет мемоари, които от дълго време не са ви спохождали, да се отвори някаква остаряла рана или да се наложи да се изправите лице в лице с проблем, който от дълго време стои на дневен ред, само че по някаква причина сте отлагали разрешаването му. В някои случаи ще бъдете подтикнати да действате, само че в други е допустимо събитията да се случат от единствено себе си и да не съумеете да наложите кой знае какъв надзор върху обстановката. Ако чувствате напрежение и имате чувството, че ви идва доста, по всяка възможност носите някакъв товар, от който в този момент има късмет да се освободите.

Риби

Съществува известна възможност да извършите нещо, водени от възприятие за виновност – това освен няма да ви накара да се почувствате добре, само че и нищо чудно да се окажете въвлечени в някоя драма. За да не навредите прочувствено и физически сами на себе си, преди да действате, си задайте въпроса: „ Аз ли съм това, или го върша единствено с цел да угодя на другите? ”. Ако ви е нужно да си осигурите успокоение, очертайте граници сред себе си и някои хора, били те доста близки – в противоположен случай ще продължавате да се товарите ненужно и нищо чудно напрежението ви изненадващо да избие в най-неподходящия миг.

 

За жената
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР