Седмичен хороскоп на Алена за 17-23 февруариОвенПрез дадения период ще

...
Седмичен хороскоп на Алена за 17-23 февруариОвенПрез дадения период ще
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп на Алена


Седмичен хороскоп на Алена за 17-23 февруари

Овен

През дадения интервал ще се предпазите от неточности, в случай че отложите взимането на значими решения и се опитате да не влизате в спорове с сътрудници, шефове и подчинени. Оставете събитията да се развиват сами и не бъдете напористи, с цел да не се постанова след това да се връщате и да оправяте сторените пакости.

Телец

През идната седмица е допустимо да имате спречквания с половинката си.

Макар че цените хармонията в връзките, пробвайте се да видите във всичко това опция да опознаете себе си, да разберете какви са страховете ви в любовта. Пазете се от възприятието на ревнивост.

Близнаци

Всекидневието ви може да стане много по-забавно и забавно, в случай че разширите кръга си от познати и обогатите обществения си живот. Периодът е изключително удобен за другарски срещи, за визити на събития и групови занимания. Ще работите отлично в екип.

Рак

Гледайте да не се нагърбвате с прекомерно доста задания, тъй като надали ще съумеете да ги извършите. От вторник до петък ще ви бъде по-трудно да овладявате емоциите си, само че положете усърдие в тази тенденция. Вашата естетика е в салдото сред работата и почивката.

Лъв

През идната седмица във фокуса на вниманието ви ще бъде тематиката за взаимоотношенията. Нищо чудно да усетите, че някои остарели рани не са зараснали. Към средата на интервала може да усетите спад в тонуса си, а прочувственото ви положение да стане изменчиво.

Дева

През дадения интервал ще постигнете много положителни постоянни резултати. За триумфа обаче не си поставяйте прекомерно високи цели. Започнете с нещо малко и елементарно постижимо и по-късно действайте малко по малко. Като цяло през идните дни всичко за вас ще тече без спънки.

Везни

Ако при започване на дадения интервал чувствителността ви се изостри, по всяка възможност ще изпитвате позитивни страсти, предизвикани от прекарвания в персонален проект. Може да планирате нещо прелестно с половинката си или да прекарате отлично в другарска компания. Очакват ви вълнуващи срещи и диалози.

Скорпион

Колкото и да се пробвате, през дадения интервал мъчно ще скривате възприятията си от близките, макар че се славите със способността си да се владеете. Ще изпитате нужда да се усамотите и да получите поддръжката на непосредствен човек. Един справедлив взор към събитията ще ви бъде единствено от изгода.

Стрелец

Възможно е да бъдете изправени пред провокации. Може някой да ви подразни с държанието си и да реагирате по-остро. Имайте поради, че предстоят дни, в които елементарно ще се ядосвате, тъй че не правете кой знае каква драма и се успокойте. Скоро ще възвърнете душевното си равновесие.

Козирог

През интервала ще обмисляте някои събития или диалози от миналите дни и нищо чудно на моменти да изпитвате неустановеност и да не знаете по какъв начин да постъпите. Не се опитвайте да намерите позволение на мига. Така или другояче седмицата не е подобаваща за взимането на значими решения.

Водолей

Трудно ще успявате да съхраните салдото си, защото с вас ще се случват неща, които няма да ви оставят безучастни. Ако съумеете да запазите успокоение, може да преминете по-лесно през интервала. При всички случаи е целесъобразно да намалите малко външната си интензивност.

Риби

Възможно е на моменти да сте по-напрегнати, даже да нервничите и да се оплаквате. Имайте поради, че метода, по който гледате на нещата, може да не дава отговор на действителността. Ето за какво изчакайте тези настроения да отминат, това скоро ще се случи. Общувайте с приятни за вас хора, които ще ви предпазят от мрачни мисли.

 

За жената
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР