Седесарят Христо Кирчев, депутат в 39-ото и 40-ото Народно събрание

...
Седесарят Христо Кирчев, депутат в 39-ото и 40-ото Народно събрание
Коментари Харесай

Виден седесар за Румен Радев: Основните му поддръжници са от формации, създадени от хора от БКП и ДС! Проф. Герджиков е с профил на европейски тип държавен глава

Седесарят Христо Кирчев, народен представител в 39-ото и 40-ото Народно заседание и някогашен кме на Варна, разгласява любопитен разбор за идната президентска борба на изборите на 14 ноември.

Според Кирчев Румен се поддържа главно от националното съдружие “Единение”, включващо редица неугледни на пръв взор обединения, основани от хора, тясно свързани със остарялото Българска комунистическа партия и Държавна сигурност.

Ето какво още написа Христо Кирчев:

До преди седмица актуалният президент Румен се считаше, че е без конкуренция в идните Президентски избори.
свързани новини103809преди 15 часа256351преди 17 часа
Но оповестяването кандидатурите на проф. и на Лозан Панов корено промени упования резултат от изборите.

Г-н Румен главно се поддържа от левите обединения. Не се подвига звук, само че главните му поддръжници са от националното съдружие “Единение”, включващо редица неугледни на пръв взор обединения, основани от хора, тясно свързани със остарялото Българска комунистическа партия и Държавна сигурност. Публикувам листата на организациите, присъединени към “Единение”, които могат да бъдат тествани. От там е излъчен Инициативния комитет на Президента Радев. Разбира се и хора на Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ, Мая Манолова… Трябва да се регистрира, че това са хора със сериозен учредителен опит и запас.

Изненадата пристигна от кандидатурата на интелигентния сколар проф. Герджиков. Биографията му красноречиво приказва, спокоен, балансиран, с профил на съвременен Европейски вид държавен глава. Очаква се да бъде подсилен от гласоподаватели център-дясно, представители на действителната интелигенция и най-много от ГЕРБ, което ще му обезпечи ресурса от хора и средства. Негативното е че ГЕРБ набра облика на партия на огромната корупция, дружно с Движение за права и свободи и последователно се не помни че комунистите започнаха ограбването на България още от 1989 год.

Третия сериозен претендент Съдия Лозан Панов, най-вероятно ще бъде представител на десните гласоподаватели, искащи действителна смяна на Съдебната власт, извънредно тежка задача, с оглед че тя е напълно под контрола на някогашни комунисти, пазещи местата си със зъби и нокти. Изисква тежка законодателна активност, която пък изисква съответните болшинства в Парламента.

Така или другояче, чака се сериозна изборна борба. Да не забравяме че има и други претенденти, които също ще вземат свои проценти.

Най-вероятно ще има балотаж, със съответните пазарлъци. Дано най-малко простащината намалее…



Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР