„Седемте години, в които Сотир Цацаров е главен прокурор доказват,

...
„Седемте години, в които Сотир Цацаров е главен прокурор доказват,
Коментари Харесай

Цацаров приключва успешен мандат на гл. прокурор

„ Седемте години, в които Сотир Цацаров е основен прокурор потвърждават, че той не е предразположен на напън и не демонстрира никаква преднамереност. Това му е внушено от дълбокото схващане като правист. Аз съм сигурен, че той е подобаващата кандидатура. Той е човек, който е обърнал тил на изкушенията на властта и стои устойчиво на мястото си”. Това съобщи пред Нова телевизия Явор Нотев от „ Атака”.

„ Лично аз научих за номинацията на Сотир Цацаров за началник на КПКОНПИ от представители на ГЕРБ и по свои усмотрения се причислих към групата на вносителите. Говорих персонално с госпожа Дариткова. Стана дума за тази номинация и аз заявих желанието си да се включа”, уточни Нотев.

„ По мое виждане господин Цацаров завършва един сполучлив мандат като основен прокурор. В моята процедура като правист проследявам работата на основни прокурори още от времето на господин Лютов”, сподели още той.

„ Г-н Цацаров е настояща фигура в сегашната процедура. За мен е едно щастливо стичане на събитията приключването на неговия мандат при неговия запас и неговия опит и отварянето на позицията за началник на КПКОНПИ”, уточни Нотев.

Запитан дали е притеснително това, че се концентрира доста власт в тандема Гешев-Цацаров, Явор Нотев разяснява: „ За мен не е притеснително. Не преглеждам като тандем тези двама адвокати, които аплайват за разнообразни позиции. До известна степен те няма по какъв начин да не са екип, тъй като Гешев е зам.-главен прокурор. При възможен избор на двамата, всеки от тях ще носи своя кръст. Смятам, че тази композиция е подходяща”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР