Седемнадесетгодишен ученик нападна и преби със стол учителка в Столичната

...
Седемнадесетгодишен ученик нападна и преби със стол учителка в Столичната
Коментари Харесай

Шокиращи подробности за дивия екшън с момчето, пребило даскалица в елитно столично школо

Седемнадесетгодишен възпитаник атакува и преби със стол учителка в Столичната гимназия по туризъм. Както първо БЛИЦ писа шокиращата преживелица се разиграла малко след 12 часа, когато момчето било извикано на диалог със зам.-директора Марияна Живкова, дружно с майка си и педагогическия консултант на учебното заведение до стаята на защитата.

Оказало се, че момчето има доста двойки, за които майката въобще не подозирала, оповестява „ Труд”.

Когато това й било обявено, ученикът побеснява и се развиква, че всички го ненавиждат и му пишат двойки. В същия миг хуква нагоре по стълбите на учебното заведение и влиза в учителската стая оцапан с кръв. Крещял, че ще изколи всички, описват очевидци.

Тогава хваща един стол и пребива с него първата учителка, която вижда в тил, след което почнал да си блъска главата в стената. Други две учителки се хвърлили да оказват помощ на нападнатата.

Пострадалата Богомилка Николова е откарана с пострадвания в „ Пирогов”, където е прегледана и освободена. Видимо смутена от случилото се, тя отхвърли коментар.

Пристигнали служители на реда, които отвели момчето на разпит и на обзор, с цел да се откри има ли душевен отклонения. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР