Седемкратният световен шампион във - Люис Хамилтън, заяви в интервю

...
Седемкратният световен шампион във - Люис Хамилтън, заяви в интервю
Коментари Харесай

Хамилтън: Живея в постоянен страх, задържам дъха си, когато има хора около мен

Седемкратният международен първенец във - Люис Хамилтън, съобщи в изявление пред немското издание " Auto Motor und Sport ", че към момента живее в непрекъснат боязън от ковид, откакто преди към година се бе заразил в Бахрейн:
" Живея в непрекъснат боязън. За хората към мен не е неприятно, в случай че пропуснат един работен ден. Но за нас водачите, това може да е от решаващо значение. Ако пропуснем една или две съревнования просто годината ще свърши. Виждам други спортисти, които са супер спокойни за това и наподобява нямат нищо срещу в случай че се заразят. Това ми се коства доста необичайно ", сподели Хамилтън в навечерието на последните два старта за сезона.
" Правилата бяха малко облекчени на някои места. Лесно е да станеш нехаен и да изпаднеш в неволя. Подходът ми към обществените контакти в този момент е доста по-различен, в сравнение с в предишното. Спазвам отдалеченост от всички и арестувам дъха си, когато има хора към мен ", разкри още вторият във краткотрайното класиране водач.
Хамилтън не стартира по най-хубавия метод годината, само че последователно съумя да настигне водача Макс Верстапен:
" Първата половина на сезона беше една от най-трудните, която съм преживявал. Трябваше в действителност да се боря. Фокусирах се върху програмата за възобновяване. Тренирах, използвах дихателни техники и тичах съвсем всеки ден. Заради по-интензивните тренировки нямах проблеми в по-горещите надпревари след лятната пауза. Имам възприятието, че най-сетне се отървах от този пъкъл ", радва се британецът.
През идния уикенд следва Гран При на Саудитска Арабия , а на 12 декември е последният старт за сезона - Гран При на Абу Даби . Разликата сред Макс Верстапен и Люис Хамилтън е 8 точки !
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР