Седемкратният световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер е бил

...
Седемкратният световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер е бил
Коментари Харесай

Шумахер излязъл на слънце в Майорка

Седемкратният международен първенец във Формула 1 Михаел Шумахер е бил на рождения си ден - 3 февруари, в Майорка. Това е още една стъпка към възобновяване му, оповестява " Бунте ", представен от " 24 часа ".

Според изданието Шуми е бил закаран с хеликоптер в първокласното имение на фамилията в западната част на острова още преди Коледа. Той посрещнал там и 2019 година

" Бунте " твърди, че именитият водач е видян да стои увит в тъмнокафяво одеало на терасата, а козирката го предпазвала от слънцето.

Имало е хора, които полагали грижи за него, както и защита за цялото семейство.
Непобедимият първенец и неговият половин век! "Как е Шумахер? " - въпрос, на който малко на брой имат отговор даже на рождения му ден
Михаел Шумахер към момента се възвръща от ски случай от декември 2013 година При рухване в Мерибел той удари неприятно главата си и се наложи незабавна интервенция. Лекарите провокираха положение на изкуствена кома, с цел да го спасят.

Семейството му пази в секрети всички вести към настоящото му положение, само че съгласно немските издания той се усеща все по-добре.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР