Седемкратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън заяви по

...
Седемкратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън заяви по
Коментари Харесай

Освиркаха Хамилтън в Унгария, той се чувства зареден

Седемкратният международен първенец във Формула 1 Люис Хамилтън съобщи по време на своето изявление незабавно след края на вчерашната подготовка за Гран При на Унгария, че освиркванията на публиката в действителност му въздействат положително.

На „ Хунгароринг “ британецът прекъсна серията от пет следващи полпозишъна на Макс Верстапен, само че бе гневно освиркван от почитателите по трибуните. В същото време водачът на Ред Бул, който ще потегли трети по-късно през днешния ден, бе посрещнат с аплодисменти от своите безбройни последователи.

„ Ако би трябвало да сме почтени в никакъв случай не съм се чувствал толкоз добре от освиркванията. Ако не друго, то те ме зареждат, тъй че не ми прави проблем “, разяснява Хамилтън.

Надпреварата за Гран При на Унгария, която е финален кръг във Формула 1 преди лятната пауза, стартира в 16:00 часа българско време по-късно през днешния ден. В нея Хамилтън и неговият съотборник Валтери Ботас единствени от първите 10 ще потеглят със приблизително твърдите гуми на Пирели.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР