Седемкратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън е решил

...
Седемкратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън е решил
Коментари Харесай

Люис Хамилтън добавя фамилията на майка си в своето име

Седемкратният международен първенец във Формула 1 Люис Хамилтън е решил да добави моминската фамилия на майка си към своето име, оповестиха английските " Дейли телеграф " и " Дейли мейл ", представени от Българска телеграфна агенция.

Той ще прибави Ларбалестиър към името си, а процесът към този момент е задействан. По този метод той желае да отдаде почитание и на майка си - двамата с татко му, който още виждаме постоянно по пистите, са се разделили, когато е бил доста дребен.

" Действително се гордея със своята фамилия Хамилтън. Но евентуално никой от вас не знае, че моминската фамилия на майка ми е Ларбалестиър. И момента възнамерявам да я прибавя към Хамилтън. В края на краищата не разбирам за какво когато хората основават семейство, дамата губи своята фамилия. И в действителност желая името на майка ми да продължи да се употребява, дружно с Хамилтън. Работим по въпроса и в най-кратък период се надявам да излезе решението ", съобщи водачът на ревю в Дубай.

Самата фамилия е с генезис от графство Девън, където фамилията за първи път е упоменато през 13-и век в регистъра на лордовете-земевладелци. Името има френско звучене, в случай че се произнесе безусловно, защото е с генезис от норманите, които са заселили Острова след 1066 година

Днес родителите на Люис поддържат естествени връзки и майка му Кармен също беше поканена при приемането на рицарско звание от принц Чарлз в замъка Уиндзор през декември. Той даже театралничи с нея на фотоси.

37-годишният водач се готви за новия сезон с отбора на " Мерцедес ", само че към момента не е удовлетворен от колата, а в започващия шампионат желае да си върне купата, извоювана трагично от Макс Верстапен в последното съревнование в Абу Даби.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР