Седемкратният шампион във Формула 1, пилотът на Мерцедес Люис Хамилтън

...
Седемкратният шампион във Формула 1, пилотът на Мерцедес Люис Хамилтън
Коментари Харесай

Хамилтън не вярва, че ще спечели състезание до края на сезона

Седемкратният първенец във Формула 1, водачът на Мерцедес Люис Хамилтън показа мнението си за възможностите да се бори за победа в Гран При през остатъка от сезон 2022.

„ Мога ли да печеля съревнование до края на сезона? Мисля, че в действителност би трябвало да бъдем реалисти. Колата Ред Бул беше най-бързата през цялата година. Те към момента имат най-бързата кола. Знаете ли, ние сме в позицията, в която сме поради надеждността. Разбира се, беше ужасно да стартираме трети и да имаме късмет да се борим, само че заради неналичието на същинско движение, те бяха пред нас през целия уикенд. И същото ще бъде в идващите три надпревари. Така че даже и да се случи нещо извънредно с някого, е малко евентуално да имаме задоволително движение, с цел да се състезаваме за първо място. Но ние ще създадем всичко по силите си “, съобщи Люис Хамилтън пред „ RaceFans “.

37-годишният британец печели най-малко по едно съревнование до този сезон след дебюта си през 2007-а година. След 19 кръга от акцията 2022-а Хамилтън е шести в самостоятелното класиране със 198 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР