Седемкратният шампион във Формула 1 Михаел Шумахер, който получи сериозна

...
Седемкратният шампион във Формула 1 Михаел Шумахер, който получи сериозна
Коментари Харесай

Михаел Шумахер е в съзнание!

Седемкратният първенец във Формула 1 Михаел Шумахер, който получи сериозна травма на главата през зимата на 2013 година, е в схващане, оповестява френското издание Le Parisien.

По-рано медии оповестиха, че 50-годишният немец е бил закаран скрито в отделението за сърдечно-съдова хирургия на парижката болница " Жорж Помпиду ". Сега със здравето на Шумахер се занимава експертът по лекуване на сърдечна непълнота проф. Филип Менаш.
 Жан Тод: Гледахме последното съревнование от Формула 1 дружно с Михаел Шумахер
Босът на ФИА: Гледахме последното съревнование от Формула 1 дружно с Шумахер

" Той е в надеждни ръце, за него се грижат доста добре "

" Да, той (Шумахер) се намира в моето поделение. Мога да ви уверя, че е в схващане ", цитира изданието един от чиновниците на болничното заведение.

В края на 2013 година именитият водач получи съществено пострадване при рухване, до момента в който караше ски във френския алпийски курорт Мерибел. Шумахер получи черепно-мозъчна контузия с голям брой пострадвания и на двете полукълба на мозъка.

Пет години по-късно, през зимата на предходната година, медиите оповестиха, че Шумахер към този момент не е на легло и към този момент не се нуждае от изкуствена вентилация на белите дробове.

През февруари публицисти оповестиха, че немският водач и фамилията му са напуснали вилата в Женева и са отишли в Майорка, където са прекарали зимните празници и са отпразнували Коледа, Нова година и рождения ден на Шумахер, който на 3 януари навърши 50 години.
 Ник Фрай: Семейството на Шумахер не трябва да го крие от света
" Семейството на Шумахер не трябва да го крие от света "

" Хората желаят да му съчувстват, не да му навредят "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР