Седемкратният шампион във Формула 1 Михаел Шумахер е в съзнание,

...
Седемкратният шампион във Формула 1 Михаел Шумахер е в съзнание,
Коментари Харесай

Le Parisien: Шумахер е в съзнание

Седемкратният първенец във Формула 1 Михаел Шумахер е в схващане, оповестява френския вестник Le Parisien по информация на очевидец от болничното заведение, в която е настанен и добавя, че това не дава изясненост за положението му. Германецът бе признат преди два дни в болница в Париж за „ скрито лекуване “.
По-рано стана ясно, че Шумахер е бил превозен в болничното заведение при професор Филип Менаше, 69-годишен сърдечен хирург, в цялостна загадъчност. Той е бил прикрит от всички погледи със особено тъмносиньо було. Специален хеликоптер е откарал легендата в парижката болница.
Според източника, доктор Менаше е почнал клетъчна терапия за лекуване на сърдечна непълнота. Той също по този начин е част от Съвета на шефовете на Института за мозък и гръбначен мозък ". Именно от контузия на главата Шумахер страда в последните 6 години. През 2014 година професорът е направил трансплантация на ембрионални сърдечни кафези на пациент със сърдечна непълнота. Първи в света. Оттогава Менаше прави опити със стволови кафези.
Вижте повече в публикацията ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР