Седемкратният шампион във Формула 1 Михаел Шумахер е в съзнание,

...
Седемкратният шампион във Формула 1 Михаел Шумахер е в съзнание,
Коментари Харесай

Шумахер е дошъл в съзнание?

Седемкратният първенец във Формула 1 Михаел Шумахер е в схващане, оповестява THE SUN.

Той бе признат преди два дни в болница в Париж за „ скрито лекуване ", съобщи Дарик. 50-годишният водач ще бъде подложен на терапия със стволови кафези, която ще ускори имунитета му. Той е в ръцете на един от най-хубавите кариохирурзи в света - Филип Менаж.

69-годишният доктор, който се смята за величие в медицината, е един от най-изявените кардиохирурзи. Той е експерт по лекуване на сърдечна непълнота, употребявайки непознати стволови кафези.

Още през 2000 година той и екипът му за първи път вършат сходна интервенция и трансплантира кафези в сърцето на пациент с тежък сърдечен проблем. Клетките са взети от бедрения мускул на болния и са преместени в сърцето му. Операцията протича безпрепятствено и затруднения няма. 14 години по-късно Менаж прави първата такава интервенция, само че с кафези от непознат донор.

Шумахер пострада тежко през 2013 година, когато падна по време на ски почивка и удари главата си. Германецът получи контузия на мозъка и прекара известно време в кома. След като се разсъни, фамилията му го прибра в имението им в Швейцария, а информацията за положението му е много нищожна.

Транспортирането на първенеца в Париж е минала при строги ограничения за сигурност. Според близки до фамилията, това не е първото такова лекуване със стволови кафези за Шумахер. Процедурата, която ще извърши лекар Менаж, ще помогне за повишението на имунитета и в битката с възпаленията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР