Седемкратният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън ще може да

...
Седемкратният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън ще може да
Коментари Харесай

Разрешиха на Хамилтън да се състезава в Маями

Седемкратният първенец във Формула 1 Люис Хамилтън ще може да се състезава в неделното Гран при на Маями в Съединени американски щати.
Британецът e получил отстрочка за строгото използване на възбраната за носене на пиърсинг и бижута от водачите по време на стартовете.

Един от двамата автобус шефове във Формула 1 Нийлс Витих подсети на тимовете и формалните лица, че носенето на пиърсинг по тялото и други бижута е неразрешено предвид на сигурността.

Хамилтън съобщи, че не може да отстрани част от пиърсинга по себе си и даже допусна, че може да получи възбрана да се състезава. Екипът на английския водач обаче е показал пред Световната автомобилна федерация (ФИА) документи, в които твърди, че всичко при него съгласно разпоредбите.

Източник на организация „ Ройтерс “ заяви, че Лиюс Хамилтън няма да носи никакви бижута и е получил изключение за две надпревари, по отношение на пиърсинга си. Британецът обаче ще би трябвало да отстрани всичко преди старта за Гран при на Монако в края на май.

На конференцията преди Гран при на Маями, Хамилтън не бе в въодушевление за взаимни отстъпки, появи се с голям брой бижута и аксесоари по себе си, в това число три часовника, както и пръстени на всеки пръст от ръцете си, няколко гривни и огърлици.

„ Не съумях да си сложа повече бижута “, сподели водачът на „ Мерцедес “ и още веднъж повтори, че физически не може да отстрани най-малко две неща от пиърсинга по тялото си.  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР