Седемкратният шампион в Moto GP Валентино Роси коментира сиуацията в

...
Седемкратният шампион в Moto GP Валентино Роси коментира сиуацията в
Коментари Харесай

Валентино не иска да се отказва, въпреки че стана втори избор на Ямаха

Седемкратният първенец в Moto GP Валентино Роси разяснява сиуацията в Ямаха откакто се разра, че първият избор на японския отбор за новия сезон ще бъде Фабио Куартараро. Италианецът показа пред формалния уебсайт дали обмисля отричане.

„ Нямах време да приказвам с Ямаха. Пистата ще каже дали ще продължа и през 2021 година “, съобщи Роси.

След решението на от Ивата да се съсредоточат върху Фабио Куартараро, италианецът е отворен за всички отбори.

„ Искам да продължа да съм мотоциклетит, само че представянето ми в първите надпревари ще решат бъдещето ми “, добавя Доктора.

„ В началото на годината от Ямаха ме помолиха да взема решение по отношение на моето бъдеще. В сходство с това, което споделих през предишния сезон, бе, че не желая да бързам с никакви решения и нуждая се от повече време. Ямаха работи съгласно това и е завърши настоящите договаряния. Ясно е, че след последните механически промени и с идването на новия началник на екипа, първата ми цел е да бъда конкурентноспособен тази година. По този метод да продължа кариерата си на мотоциклетист и през 2021 година “, съобщи италианецът.

„ Преди да направя това, би трябвало да имам отговори, че единствено пистата и първите надпревари могат да ми ги дадат. Щастлив съм. Ако трябваше да реша дали да продължа, Ямаха са подготвени да ме поддържат във всички аспекти, давайки ми мотор и контракт. В първите проби ще направя всичко допустимо да свърша добра работа дружно с моя екип и да съм подготвен за началото на сезона “, приключи Валентино.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР