Седемкратният шампион Рони О'Съливан отпадна от надпреварата Мастърс, след като

...
Седемкратният шампион Рони О'Съливан отпадна от надпреварата Мастърс, след като
Коментари Харесай

Марк Алън детронира О`Съливан на Мастърса

Седемкратният първенец Рони О'Съливан отпадна от конкуренцията Мастърс, откакто записа тежка загуба с 1-6 от северноирландеца Марк Алън в мач от 1/4-финалите на шампионата.

Ракетата показва страхотна форма в първия си мач в "Александра Палас ", когато осъществя три сенчъри брейка при скоростната си победа с 6-0 над Марко Фу, само че през днешния ден бе надалеч от най-хубавата си игра.

Той завоюва откриващия фрейм в мача с Алън, само че по-късно противникът му заигра доста нападателно и точно, което му разреши да натрупа шест следващи фрейма на сметката си и да запише влиятелен триумф.

Рони О'Съливан завоюва купата на Мастърс шампионата през последните две години.

"Рони е летвата за всички нас в този спорт и съм доста благополучен. Справих се доста добре, с цел да поведа с 4-1, след което съумях да стигна до финалната линия. Срещу Рони играя по-агресивно от нормално, тъй като против него получаваш по-малко шансове. Остава крепко стъпил на земята. Това е един мач и ми предстоят още два доста тежки, в случай че желая да печеля купата. Дойдох тук, с цел да печеля шампионата и в случай че се прибера без трофея, ще бъда доста отчаян ", показа Алън след дуела.

За място на финала той ще спори с Джон Хигинс или Райън Дей.

Кийрън Уилсън се изправя против Марк Уилямс в различен четвъртфинал от Мастърса, а последният мач от тази фаза опълчва един против различен Джъд Тръмп и Шон Мърфи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР