Седемкратният носител на Златната топка Лионел Меси призова Франс Футбол

...
Седемкратният носител на Златната топка Лионел Меси призова Франс Футбол
Коментари Харесай

Меси призова "Франс Футбол" да даде "Златна топка" на Левандовски

Седемкратният притежател на " Златната топка " Лионел Меси прикани " Франс Футбол " да връчи премията за предходната година на Роберт Левандовски.

Полякът остана втори в тазгодишната ранглиста, а предходната година поради пандемията анкетата не се състоя.

Според експертите обаче Левандовски трябваше да завоюва най-ценния самостоятелен приз във футбола, защото направи свръхестествен сезон.

Снимка: Reuters

" Казах на Роберт, че за мен е прелестно да доближи до финала с него. Целият свят е наясно, че предходната година той трябваше да завоюва премията. Смятам, че " Франс Футбол " са длъжни да ти връчат премията. Тя е твоя, ти си я заслужи и би трябвало да си я вземеш у дома ", сподели Меси по време на награждаването.

" Много съм благополучен да съм тук. Радвам се, че още веднъж се борих за този трофей. Преди две години споделих, че това са последните ми години. Не знам какъв брой още ми остава, само че се надявам да е доста, тъй като аз се любувам на футбола. Благодаря на всички мои съотборници и треньори ", сподели огромният победител при награждаването.
Снимка: Reuters
" Искам да благодаря особено на всички мои съотборници в националния тим в Аржентина, тъй като за мен спечелването на Копа Америка беше доста особено. Тази година изпълних най-голямата си фантазия. Още по-специално беше, че децата ми и жена ми участваха на финала против Бразилия ", добави Меси.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР