Седемгодишната рускиня Настя Радзинская (Like Nastya) зае шесто място в

...
Седемгодишната рускиня Настя Радзинская (Like Nastya) зае шесто място в
Коментари Харесай

7-годишно рускинче спечели 28 млн. долара от YouTube

Седемгодишната рускиня Настя Радзинская (Like Nastya) зае шесто място в класацията на Forbes на блогърите в YouTube с най-високи доходи за 2021 година Рейтингът е оповестен на уеб страницата на изданието.

Списанието оцени приходите на Радзинская на 28 милиона $. През 2020 година блогът Like Nastya генерира 18,5 милиона $ доходи, а 6-годишната тогава Настя беше на седмо място в класацията.

„ Идеята да направя Настя воин на блог ми хрумна през януари 2016 година, когато тя беше на 3 години, след като открих колко известни са станали сходни задгранични проекти в YouTube — разказва майка й Анна пред уеб страницата РБК.  — Изглежда, че това беше добра опция да се съчетаят прелестно развлечение за детето и опция да се печелят пари “,

До юни 2017 година за канала се абонират около 2,5 милиона души, а броят на гледанията на видеото на дребната блогърка надхвърля 1,5 милиарда. През 2018 година фамилията от Краснодар се премества в Съединените щати, а през 2019 година момичето влиза за първи път в рейтинга на Forbes, като е заема третото място. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР