Седемдесет и втората церемония по раздаването на телевизионните награди "Еми"

...
Седемдесет и втората церемония по раздаването на телевизионните награди "Еми"
Коментари Харесай

Раздават наградите Еми пред празна зала в Лос Анджелис

Седемдесет и втората гала по раздаването на телевизионните награди "Еми " за праймтайм излъчвания ще се организира в стопроцентов виртуален вид, предават международните организации.

Звездите от телевизионните сериали се приготвят да проследят шоуто от арената "Стейпълс сентър " в Лос Анджелис от своите домове. Заради пандемията наградените от американската Академия за телевизионно изкуство и просвета ще получат наградите си вкъщи.

Водещият, американският комедиант Джими Кимъл, ще се изправи пред празна зала, без червен килим и ефектни фешън тоалети.
За това невиждано издание камери бяха инсталирани в домовете на към 130 претенденти за оценки, които бяха призовани да проявят духовитост при речите за своето почитане.

По думите на специалистката по американски награди Либи Хил, даже в случай че церемонията в неделя се окаже неудачна, тя най-малко ще бъде един "интересен неуспех ".
Минисериалът "Пазителите " е любимец с най доста номинации тази година в своята категория - 26. Поредицата е въодушевена от митологията на супергероите, като се основава на действителния расизъм, действителен в модерна Америка. Тя улови смута на обществото, което стана очевидец на расови конфликти измежду пандемията. "Пазителите " бяха номинирани в категорията за най-хубав лимитиран сериал, като участващите в него артисти, като Реджина Кинг и Джеръми Айрънс, също получиха номинации.

На второ място по номинации е комедийният сериал на "Амазон " "Удивителната госпожа Мейзъл " с 20 оферти за награди. На трето позиция е продукцията на "Нетфликс " "Озарк " с 18 номинации.

С положителни шансове за триумф са и английският сериал "Короната ", отдаден на кралското семейство, и "Манадалорианецът ", поредност, въодушевена от вселената на "Междузвездни войни " и спечелила към този момент пет оценки "Еми " в техническите категории, които се присъждат преди формалната гала.

Сред номинираните актриси в трагични сериали
попадат Дженифър Анистън, Оливия Колман, Джоди Комър, Лора Лини и Сара Оу. При атктьорите това са Джейсън Бейтман, Стърлинг Браун, Джеръми Стронг, Брайън Кокс и Стив Карел.
При комиците за основна роля са номинирани Антъни Андерсън, Дон Чийдъл,Тед Дансън, Майкъл Дъглас и Юджийн Леви. При актрисите с основни функции в комедийни сериали попадат имената на Кристина Апългейт, Рейчъл Броснан, Линда Карделини, Катрин О'Хара, Иса Рей и Трейси Елис Рос.
На тазгодишните награди всички телевизионни компании и стрийминг платформи, които получат "Еми " отличие, ще отделят по 100 хиляди $ в благотворителен фонд, в интерес на гладуващите деца по света. Към събраните 2,3 милиона $ от 23-те наградата, ще бъде добавен за идеята половин милион $, дарен от американската телевизионна академия, като общата сума ще доближи 2,8 милиона $.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР