Седемдесет и две годишната актриса Хелън Мирън и 65-годишният ѝ

...
Седемдесет и две годишната актриса Хелън Мирън и 65-годишният ѝ
Коментари Харесай

Холивудски актьори разказаха откровено за връзката си отпреди 30 години


Седемдесет и две годишната актриса Хелън Мирън и 65-годишният ѝ сътрудник Лиъм Нийсън бяха на посетители на Греъм Нортън. В шоуто му те описаха искрено за своите връзки отпреди 30-години. Актьорите имаха разказ през 80-те години на предишния век откакто се срещат на снимачната площадка на кино лентата „ Екскалибур “ (Excalibur). Ние не просто се срещахме, ние живяхме дружно в продължение на четири години. Всичко беше доста съществено “, сподели Хелън.

Лиъм споделя, че точно взаимоотношенията му със 7 години по-голямата от него Мирън през тези години му дават по-добра позиция в света на филмовите продукции и път към функциите, за които е мечтал.  Той си спомня, че видял Мирън в костюма на героинята ѝ Моргана и бил изумен. Актьорът се пошегува, че знаел по време на фотосите, че Хелън е влюбена в него.

Преди нашата среща и взаимна работа аз четох някъде, че в случай че ѝ харесва мъжът, то тя стартира зад тила му да копира походката му. Веднъж се обърнах и я видях, че прави това с мен, описа артистът.

Няколко години след раздялата с Мирън Нийсън среща бъдещата си жена Наташа Ричардсън, с която живее 15 години и става татко на двама синове. Актрисата Наташа Ричърдсън губи живота си при инзидент със ски през 2009 година.

Хелън е щастлива и до момента с брака си с режисьора Тейлър Хакфорд. Те се женят през 1997. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР