Седем знаменитости отиват в тренировъчен лагер дълбоко в живописната британска

...
Седем знаменитости отиват в тренировъчен лагер дълбоко в живописната британска
Коментари Харесай

Седем знаменитости водят битка с килограмите в новата поредица на TLC

Седем звезди отиват в подготвителен лагер надълбоко в живописната английска провинция, с цел да одобряват изключителното предизвикателство за загуба на тегло. Участниците носят със себе си своите нездравословни стремежи и прочувствен багаж, а техният инструктор Галя разполага единствено с пет дни, с цел да ги върне във форма. Но дали участниците ще съумеят да преодолеят пристрастеността си към сладкото и да устоят цяла седмица? Станете част от тяхната битка с тежестта в „ Знаменитости в борба с килограмите " от 26 септември, в 22:00 часа по TLC.

По време на престоя си, участниците ще бъдат подложени на диета от 400 калории на ден и над осем часа интензивно и извънредно физическо натоварване. Дали този режим няма да се окаже прекомерно тежък за някои от тях? Желанието за загуба на тегло пораства, а упражненията стават все по-тежки и комплицирани за участниците. Галя прави всичко по силите си, с цел да ги стимулира, само че някои от тях към този момент стартират да се съмняват дали ще съумеят да реализират задачата си в края на седмицата.

Сред участниците, поели това предизвикателство за загуба на килограми е и надарената английска певица Латиша Грейс. Тя, обаче, няма да е единствената певица в къщата. Нейният сътрудник и звезда от музикален формат - Стиви Ричи, също ще прекрачи прага на подготвителния лагер, с цел да показва волята и желанието си за здравословен външен тип. Актьорът Райли Картър Милингтън също ще одобри тежкото предизвикателство и ще би трябвало да размени нормалния си метод на живот със строгия режим в подготвителния лагер.

Звездите се впускат в едно от най-трудните провокации в живота им в „ Знаменитости в борба с килограмите " от 26 септември, в 22:00 часа по TLC.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР