Седем свидетели спънаха старта на първото разпоредително заседание по делото

...
Седем свидетели спънаха старта на първото разпоредително заседание по делото
Коментари Харесай

Не тръгна делото срещу Митьо Очите, 7 възлови свидетели не се явиха

Седем очевидци спънаха старта на първото разпоредително съвещание по делото против Димитър Желязков-Очите и още дванадесет души, упрекнати за присъединяване в проведена незаконна група за рекет, палежи и търговия с опиати.

Процесът трябваше да стартира през днешния ден в Специализирания углавен съд, само че поради неявяването на основните очевидци - до един посочени от прокуратурата за пострадали, само че пък нередовно призовани през днешния ден, арбитър Лилия Димитрова отсрочи разглеждането на случая, съобщи dariknews.

Впрочем, арбитър Димитрова към този момент е зам.-председател на Спецсъда, споделиха адвокати.Новата дата за процеса е 18 декември. Магистратите дефинираха и аварийни дати - през януари и февруари.

Днес в 13:30 часа спецсъдът ще би трябвало да се произнесе и по следващото искане на Желязков и компания за изменение на мярката за неотклонение. Защитата на Очите и останалите обвинени, които са под стража, ще упорства те да бъдат пуснати на независимост, защото е изминал законовия период за задържане.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР