Седем свидетели спънаха старта на първото разпоредително заседание по делото

...
Седем свидетели спънаха старта на първото разпоредително заседание по делото
Коментари Харесай

Седем свидетели спънаха процеса срещу Митьо Очите

Седем очевидци спънаха старта на първото разпоредително съвещание по делото против Димитър Желязков-Очите и още дванадесет души, упрекнати за присъединяване в проведена незаконна група за рекет, палежи и търговия с опиати.
Процесът трябваше да стартира през днешния ден в Специализирания углавен съд, само че поради неявяването на основните очевидци - до един посочени от прокуратурата за пострадали, само че пък нередовно призовани през днешния ден, арбитър Лилия Димитрова отсрочи разглеждането на случая.
Впрочем, арбитър Димитрова към този момент е зам.-председател на Спецсъда, споделиха адвокати пред кореспондент на Дарик Бургас.Новата дата за процеса е 18 декември. Магистратите дефинираха и аварийни дати - през януари и февруари.
Днес в 13:30 часа спецсъдът ще би трябвало да се произнесе и по следващото искане на Желязков и компания за изменение на мярката за неотклонение. Защитата на Очите и останалите обвинени, които са под стража, ще упорства те да бъдат пуснати на независимост, защото е изминал законовия период за задържане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР