Седем силно разложени човешки тела са открити в петък в

...
Седем силно разложени човешки тела са открити в петък в
Коментари Харесай

Откриха разложени човешки трупове в контейнер от Сърбия за Парагвай

Седем мощно разложени човешки тела са открити в петък в резервоар с торове, който е напуснал Сърбия преди три месеца , оповестиха парагвайските управляващи, представени от " Ройтерс ".

Контейнерът е превозен от Сърбия на 21 юли и е дошъл по-рано тази седмица през Аржентина на пристанище в покрайнините на парагвайската столица Асунсион, разгласи прокурор Марсело Салдивар.

Той добави, че телата са открити в петък, когато шефовете на компанията, докарала продукта, са отворили контейнера.

Салдивар заяви още, че жертвите, всичките са пълнолетни, евентуално са пътували скрито. Двама от умрелите имат документи, които сочат, че са мароканци . Открита е и фактура от сръбска таксиметрова компания, което допуска, че са влезнали в контейнера в Сърбия.

Предполагаме, че те са пристигнали там от родната си страна и са възнамерявали да пътуват до по-близка дестинация, само че не са пресметнали дистанцията добре и не са оживели по време на превозването , сподели още той пред информационната организация.

Прокурорът добави, че са имали бисквити, бутилирана вода и консерви, които са били задоволителни единствено за 72 часа.

Полицията също е разкрила чанти с облекла и отвор за навлизане на въздух в контейнера , където са открити телата.

Всички тела са разложени. От тях са останали единствено коса и кости, добави Салдивар.

Ще бъде тестван пътят на жертвите и телефоните, които са открити до труповете. Парагвайските управляващи ще влязат в контакт с управляващите в Сърбия и в Мароко, с цел да се дефинира самоличността на жертвите, заяви още прокурорът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР