Седем руски политически партии бяха добавени в списъка със санкции

...
Седем руски политически партии бяха добавени в списъка със санкции
Коментари Харесай

Украйна сложи седем руски партии в списък със санкции

Седем съветски политически партии бяха добавени в листата със наказания на Украйна. Новият лист на лицата, за които се вкарват ограничаващи ограничения, са оповестени на уеб страницата на украинския президент Петро Порошенко. Ограничителните ограничения в този момент работят във връзка с " Единна Русия ", " Либерално-демократичната партия на Русия (ЛДПР) ", " Родина ", " Демократичната партия на Русия ", " Аграрната партия на Русия " и " Комунистическата партия на Руската федерация ", а по този начин също и " Патриоти на Русия ".

Според решението, активите на всички партии би трябвало да бъдат блокирани на територията на Украйна. Забранен е и износът на капитали отвън страната, а по този начин също и са анулирани лицензите или други разрешителни документи на импорт или експорт от Украинските валутни полезности. Въвеждат се ограничавания по издаване на наличните средства по банковите карти.
В разширените наказания на листата на Украйна попадна и Централната изборна комисия на Русия, а по този начин също и нейният ръководител Елла Памфилова.
Освен това, в листата са включени и зам.-председателя на Централната изборна комисия на Русия Николай Булаев, секретарят на комисията Мая Гришина и членовете на ЦИК в Крим Вениамин Никифоров и Вячеслав Фирсов.
Ограничителните ограничения са въведени във връзка с още над 100 сътрудници от изборните комисии на друго равнище в Крим.
По отношение на тези хора би трябвало да бъдат признати " блокиране на активите, предотвратяващи износа на капитали отвън Украйна и други наказания, планувани в украинското законодателство ". Срокът на глобите е три годишен.
Ограничителните ограничения засягат и съветските предприемачи Аркадий и Борис, а по този начин също и Роман и Лилия Ротенберг.
Според документите, в тези връзки се вкарва " отвод за даване и анулация на визите, приемане на други ограничавания за влизане на територията на Украйна, а по този начин също и " попречване на извода на капитали отвън Украйна ".
В новите описи са и шефът на компанията " Дайвтехносервис " Александър Трибун и нейния помощник Олег Чириков, шеф на " НВП " Берил " Олег Николаев, а по този начин също и Виктория Билан, Евгения Воробьова и Наталия Золотарева.
В разширените наказания на листата попаднаха и публичните организации " Съюз на пенсионерите на Русия ", " Корпус " За чисти избори ", " Бойно приятелство " и Съюза на ветераните от Афганистан.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР