Седем пешеходци в Манхатън, блъснати от блъснат и избягал шофьор, който казва, че се е молила на Бог преди лудата катастрофа: NYPD

...
Седем души, пресичащи улица в Манхатън, бяха блъснати от шофьор,
Коментари Харесай

Седем души, пресичащи улица в Манхатън, бяха блъснати от шофьор, който премина на червен светофар и след това избяга към Куинс — където е попаднала в друга катастрофа, преди да бъде арестувана, съобщи полицията в понеделник.

Никоя от жертвите не е получила сериозни наранявания.

Блъсналият се и избягал шофьор, който живее в Ню Джърси и изглежда, че е била в гнева на криза на психичното здраве, се очаква да бъде обвинена в множество престъпления, каза полицията.

„Просто се молех на Бог“, цитира я полицейски служител да казва на ченгетата след нейния арест. „И затворих очи, когато минах оттам.“

Хаосът започна, когато 29-годишната шофьорка подкара своята Honda Accord на червено на Шесто авеню и W. 36-та улица точно северно от Macy's Herald Square.

Пешеходците, на възраст от 24 до 61 години, са пресичали Шесто авеню със светофара, когато са били ударени, като шофьорът е продължил на изток и е избягал през тунела Queens Midtown, каза полицията .

Дотогава полицията имаше описание на колата й и регистрационния номер.

Веднъж в Куинс, тя продължи на изток по автострадата Лонг Айлънд и удари две превозни средства близо до автострада Clearview. , на около 14 мили от местопроизшествието в Мидтаун.

Полицията видя, че табелата й съвпада с тази на Accord, участвал в катастрофата в Манхатън, и я отведе в ареста. Пробата й за алкохол е отрицателна.

Блъснатите шофьори в Куинс са отказали медицинска помощ.

Жертвите в Манхатън включват шестима мъже и една жена. Една жертва е отказала медицинска помощ, а друга е получила медицинска помощ на място, съобщиха служители. Четири жертви са били откарани в болница Белвю и една в Нюйоркската презвитерианска болница Weill Cornell.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР