Седем от осемте тенисисти, които достигнаха до 1/4-финалите в Откритото

...
Седем от осемте тенисисти, които достигнаха до 1/4-финалите в Откритото
Коментари Харесай

Седмина от 1/4-финалистите на AO са играли на София Оупън

Седем от осемте тенисисти, които доближиха до 1/4-финалите в Откритото състезание на Австралия, са играли пред българската аудитория на " София Оупън ". Двама от тях са печелили купата в " Арена Армеец ", а трети е стигал до финала в столичната зала.

Единственият от класиралите с в Топ 8 в Мелбърн, който в никакъв случай не е взел участие в българската спирка от категория " АТР 250 " на международния тур, е испанската легенда Рафаел Надал. Негов противник за място на 1/2-финалите на Australian Open ще бъде канадецът Денис Шаповалов, който беше лидер на схемата в София през 2020 година Всички останали бъдещи 1/2-финалисти на АО сигурно ще са някогашни участници на " София Оупън ".
 Гришо: Вече нямам самообладание да се завърна в Австралия
Гришо: Вече нямам самообладание да се завърна в Австралия

" Ще работя крепко всеки ден, без значение от всичко "

Един против различен в Мелбърн се изправят финалистът в столицата ни от 2021 година Гаел Монфис и 1/2-финалистът от 2019 година Матео Беретини; първенецът от последните две издания на българския шампионат Яник Синер против 1/4-финалиста през 2019 година Стефанос Циципас; и първенецът от 2019 година Даниил Медведев против 1/8-финалиста от 2020 година Феликс Оже-Алиасим.

В общо шестте издания на " София Оупън " почитателите на тениса в България съумяха да видят онлайн още куп международни звезди. Освен Медведев (2019) и Синер (2020, 2021) купата в " Арена Армеец " завоюваха Роберто Баутиста Агут (2016), Григор Димитров (2017) и Мирза Башич (2018).

Заради настоящите строги противоепидемични ограничения през 2021 година в залата не бяха позволени фенове и по този начин българският ентусиаст не съумя да види онлайн по какъв начин Яник Синер стана първият тенисист, съумял да отбрани трофея си в София.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР