Седем от новите стипендианти са записали първи курс като бакалаври

...
Седем от новите стипендианти са записали първи курс като бакалаври
Коментари Харесай

Нови 11 студенти бяха одобрени за стипендианти на АЕЦ „Козлодуй”

Седем от новите стипендианти са записали първи курс като бакалаври – шест от тях са избрали компетентност „ Топлоенергетика и нуклеарна енергетика ” в ТУ – София, а един е стартирал образованието си по „ Ядрена техника и нуклеарна енергетика ” в СУ „ Св. Климент Охридски ”.

Изискванията към тях включват висок триумф от приключеното приблизително обучение и образование в постоянна форма. В стипендиантската стратегия се включиха и четирима бъдещи магистри – трима от тях са в магистърската стратегия „ Ядрена енергетика ” в ТУ – София, а един е избрал СУ „ Св. Климент Охридски ” и предлаганата там компетентност за магистри „ Ядрена енергетика и технологии ”.

Предоставяните стипендии са в размер на 1000 лева на учебен срок до довеждане докрай на съответната просветителна степен. Пакетът от преимущества за стипендиантите се добавя от опцията за присъединяване в платените летни стажове и от опцията след привършване на своето образование младежите да дадат старт на кариерата си в атомната централа.

Ефективността на стипендиантската стратегия се...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР