Цените на билетите за галавечерта на професионалния бокс в “Арена

...
Цените на билетите за галавечерта на професионалния бокс в “Арена
Коментари Харесай

Цените за Пулев - Фюри отново бяха намалени

 Свалят цените на билетите за Пулев - Фюри
Цените на билетите за галавечерта на професионалния бокс в “Арена Армеец ” тази събота още веднъж бяха понижени. Гвоздеят в програмата е мачът на Кубрат Пулев с Хюи Фюри, като спечелилият ще стане наложителен кандидат за пояса във версия IBF на Антъни Джошуа.

След като предходната седмица уредниците понижиха част от талоните и ги трансформираха от 60 на 50 лв., в този момент стана ясно, че са направени още две корекции в желаните суми от почитателите на бокса. Въведени са нови две категории, като сумите за билети са 35 и 40 лв..

Проверка демонстрира, че все още има продадени малко над 5000 места в залата. Това значи, че остават още толкоз свободни седалки за галавечерта.

На кръга ще излезе и братът на Кубрат Тервел Пулев. Бронзовият олимпийски медалист от Лондон 2012 ще нападна купата на Европейски Съюз в полутежка категория против Леонардо Бруцезе (Ит). В различен от по-интересните дуели Спас Генов ще се изправи против Коко Семерджиев - Тайсъна в лека тежка категория. Стилян Костов - Убиеца и Йосиф Панов - Пепелянката пък ще боксират за купата на България в супер полусредна категория.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР