Седем души се удавиха, а други трима са безследно изчезнали,

...
Седем души се удавиха, а други трима са безследно изчезнали,
Коментари Харесай

Седем загинали при срутване на мост в Индонезия

Седем души се удавиха, а други трима са безследно изчезнали, откакто мост се срути на остров Суматра в Индонезия, заяви организацията за бедствия на страната в понеделник, представена от Агенция Франс Прес.

Около 30 души, най-вече студенти, били на моста в неделя следобяд в град Каур, когато новопостроеният прелез ненадейно се срутил.

Част от младежите паднали във водата долу, а други съумели да се заловен за парапета, съобщи БНР.

Трима души са ранени при сриване на покрив на кафене в мол в Истанбул

Нивото на водата в реката под моста е било по-високо от елементарното и имало мощни течения, откакто проливни дъждове заляха района. "Мостът евентуално не е могъл да задържи тежестта и се е срутил – седем души са починали, а други трима са изчезнали ", сподели за Агенция Франс Прес Уджанг Сяфири, началник на Агенцията за битка с бедствията.

Някои възпитаници, които паднали във водата, били избавени, до момента в който екип за търсене и избавяне е претърсил в радиус от 20 километра, с цел да открие изчезналите.

Части от архипелага в Югоизточна Азия са залети от проливни дъждове, вследствие на дъждовния сезон. В и към столицата Джакарта този месец бяха убити към 67 души, защото рекордни дъждове провокираха наводнения и свлачища.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР