Седем души са загинали при експлозия на бензиностанция в окръг

...
Седем души са загинали при експлозия на бензиностанция в окръг
Коментари Харесай

Седем загинали при взрив на бензиностанция в Ирландия

Седем души са починали при детонация на бензиностанция в окръг Донегал (Ирландия) в петък, като избавителните действия не престават, заяви ирландската полиция в събота, предава Ройтерс.

Взривът е станал малко след 15 часа. локално време (17 часа българско време) на бензиностанция в покрайнините на село Крийслоу. Още осем души са потърпевши и са настанени в болница, оповестиха от полицията. За в този момент ме се дава информация повода за детонацията.

Снимки от мястото демонстрират жилищна постройка над бензиностанцията с взривени стени и отчасти сринат покрив, а парчета и парчета в двора на постройката, където има няколко паркирани коли.

Ирландската брегова защита заяви, че намиращият се наоколо хеликоптер е оказал помощ на службите за незабавна помощ и профилиран избавителен екип от Северна Ирландия е изпратен на мястото на случая.

Крислоу е малко селце в Република Ирландия и се намира на към 15 благи от Летъркени и на 30 благи от границата със Северна Ирландия..

Our thoughts are very much with the community of after the tragic events of today.

We're also thinking of the first responders from all services that are working at the scene
— Dublin Fire Brigade (@DubFireBrigade)
В изказване в " Туитър " компанията притежател на безиностанцията " Епългрийн " съобщи, че новината е " опустошителна ".

" Мислите и молитвите ни са със фамилиите и приятелите на починалите, с тези, които са били ранени, и с по-широката общественост на Крислоу ", пишат те в " Туитър ".

NEW: Letterkenny University Hospital says multiple people have been injured during the explosion in Creeslough in Donegal.

It 'has moved to Major Emergency Standby as it deals with the incident'. They are urging the public not to attend the ED unless it's an emergency
— Virgin Media News (@VirginMediaNews)
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР