Седем души пострадаха при катастрофа между автобус и тир на

...
Седем души пострадаха при катастрофа между автобус и тир на
Коментари Харесай

Седем души пострадаха при катастрофа между автобус и тир на „Хемус”

Седем души пострадаха при злополука сред рейс и тир на Автомагистрала " Хемус ", оповестява bTV.

От Министерство на вътрешните работи осведомят, че случаят е станал към 15.50 часа на към 20-тина километра след София, посока Варна, в региона против паркинга при Жерково.

Според първичната информация рейс с пасажери, пътувал по линията София - Монтана - Лом, се е блъснал в спрял в спешната лента тир.

При случая най-сериозно е потърпевш лидерът на рейса, който благодарение на пожарникарите е освободен и ще бъде откаран към болница с контузия на крайници. Пострадалите мъж и две дами са прегледани на място.

Телевизията обаче оповестява за седем потърпевши. Водачът на рейса е в най-тежко положение. Той е признат за лекуване в " Св. Анна ". Мъжът е на 64 година от Монтана. В същата болница е настанена и 48-годишна жена с пострадвания по лицето.

В УМБАЛ " Царица Йоанна - Исул " е призната жена с контузия на крайници.

По първична информация рейсът не е спазил нужната отдалеченост.

Движението в сектора не е затруднено и няма да бъде спирано. Пътни служители на реда са на мястото на злополуката, контролират придвижването и оказват подпомагане.

Междувременно Министерство на вътрешните работи оповестява, че 12-годишно момче е починало при злополука на лек автомобил на пътя Казанлък - Бургас, малко преди Николаево. Инцидентът е станал към 15.40 часа. /БТВ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР