Седем души бяха ранени при стрелба в Тексас. Това е

...
Седем души бяха ранени при стрелба в Тексас. Това е
Коментари Харесай

След поредното броене на трупове Сандърс пита: Какво е менталното здраве в САЩ?

Седем души бяха ранени при пукотевица в Тексас. Това е поредна пукотевица на американска земя единствено в границите на часове, огласяват американските информационни новини.
След вълната от принуждение представители и на демократите, и на републиканците приканиха федералното държавно управление да вземе незабавни ограничения.
Изключително изострен в изявлението си беше сенаторът от Върмонт Бърни Сандърс, който изрази мощно терзание за облика на Съединени американски щати по света.
" Не е просто през днешния ден, това стана неколкократно тази седмица. Това стана и тук в Лас Вегас, където някакъв лунатик мазета 50 души.
По целия свят хората гледат към Съединени американски щати и се чудят какво става? Какво е менталното здраве в Америка, където още веднъж и още веднъж виждаме неизразим смут ", съобщи Сандърс.
Бившият конгресмен Бето О`Рорк, който е родом от Ел Пасо и съставлява града в Конгреса в продължение на 6 години, прекъсна предизборната си акция.
Той сподели, че се прибира вкъщи, с цел да бъде " със фамилията си и с родния си град ", където през вчерашния ден бяха убити 20 души и ранени още 26.
" Това е полуда ", сподели някогашният вицепрезидент Джо Байдън.
Сенаторката от Калифорния Камала Харис даде обещание, че в случай че бъде определена, в първите 100 дни от президентския си мандат ще издаде декрет за налагане на надзор върху оръжията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР