Седем девойки младша възраст имаха възможност да се докоснат до

...
Седем девойки младша възраст имаха възможност да се докоснат до
Коментари Харесай

Седем девойки младша възраст на лагер с националните ни отбори

Седем девойки младша възраст имаха опция да се допрян до работата на националните ни тимове в първите дни на новата година. Нилана Колевска (Велбъжд), Дара Стоянова (Диляна прима), София Павлова (Левски-Триадица), Ивон Бошкилова (Левски), Габриела Янева (Черноморец), Алис Шакирова (Левски-Триадица) и Жана Пенчева (Левски-Триадица) са децата с най-хубаво класиране на тестирането за олимпийско звено при родените 2007-2008 година

Тяхната премия от БФХГ за старанието им бе четиридневен лагер с най-хубавите ни гимнастички. Така девойките имаха шанса да се учат от любимките си, а в това време да покажат и своите качества на Бранимира Маркова и Валентина Иванова, които отделиха от времето си да изгледат техни съчетания и изкажат рекомендации. В програмата на лагера имаше включен още балет с Мария Луканова и танци с Маргарита Будинова.

В челната десетка на Олимпийското звено са още Сузан Пуладиан (Феникс), Гергана Трендафилова (Тракия) и Захара Йорданова (Академик), като първите две към този момент са част от националния тим отбор девойки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР