Седем часа политическо онлайн риалити предложи дни преди евроизборите Бойко

...
Седем часа политическо онлайн риалити предложи дни преди евроизборите Бойко
Коментари Харесай

Борисов обиколи Южна България в онлайн риалити

Седем часа политическо онлайн риалити предложи дни преди евроизборите Бойко Борисов, разчупвайки вялата акция. Той обиколи в понеделник Южна България дружно с вицепремиера по еврофондовете Томислав Дончев, финансовия министър Владислав Горанов и зам.-министъра на районното развиване Николай Нанков.

Спря се в Пазарджик, Пловдив, Асеновград, Поморие, Бургас, Болярово. Чакаха го деца, строители, дами, симпатизанти, регионални шефове, кметове от разнообразни политически сили – Българска социалистическа партия, ГЕРБ, Зелената партия, самостоятелни и даже някогашен президент.

Ряза ленти на уголемение на нов цех за авточасти в Пазарджик. Направи първа копка на околовръстното на Пазарджик и на обхода на Поморие. Обеща пари за локалните платна и осветлението на " най-натоварения път с най-вече смъртни случаи " Пловдив – Асеновград и за околовръстно при Скобелева майка на Пловдив. И още пари за рехабилитацията на пътя до Кърджали. Провери напредъка на строящата се спортна зала в Бургас и на разширението край Болярово на газопреносната ни мрежа от границата с Турция до Сърбия.

Получи " чест и почитания ", както се изрази строител в Болярово. Жени, попрехвърлили междинната възраст, показани от кмета на Пазарджик като " моите абитуриентки " му благодариха за всичко, което е направил. Казаха, че доста се радват да го видят онлайн. " На живо по-хубаво, че другояче на умрело не е хубаво ", означи шеговито Борисов и добави: " Много сте се изрусили всички ". " Ами да, заслужавате ", дадоха отговор му те. " Руский человек " – му сподели жена и изиска да се снима с него. Борисов не отхвърли.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР