Седем бизнес идеи на видински ученици, изработени като видеоклипове, участват

...
Седем бизнес идеи на видински ученици, изработени като видеоклипове, участват
Коментари Харесай

Седем младежки бизнес идеи очакват подкрепата на видинчани

Седем бизнес хрумвания на видински възпитаници, направени като видеоклипове, вземат участие в онлайн състезанието за млади бизнесмени: „ Имам бизнес концепция! “. Младите видинчани, на възраст сред 14 и 18 години, са изготвили хрумвания в разнообразни сфери на икономическото и публично развиване: терминал Smart past за куриерски услуги; мобилно приложение Help me; пречиствателна станция и Водноелектрическа централа в едно, захранвани от слънчеви панели; фотографско учебно заведение и фототехника под наем; плантация за гъски; произвеждане на биотор; хидропоника във Видин.
До 10 часа на 23 май всеки консуматор от Видин, страната и чужбина, харесал страницата на регионален информативен център-Видин във Facebook, може да гласоподава, посредством лайкване, за желания клип.
Всички участници ще получат поощрителни награди (спийкъри) за присъединяване си в състезанието, само че класираните на първо и второ място младежи ще се срещнат на 1 юни 2019 година в "София Тех Парк " в столицата с сполучливи бизнесмени и ще имат опцията да обсъдят с тях бизнес предложенията си и идващите стъпки за тяхното осъществяване. Екипът на ОИЦ-Видин прикани жителите да се включат в гласуването и по този начин да поддържат надарените деца на Видин и техните бизнес хрумвания.
Конкурсът „ Имам бизнес концепция! “ се провежда от дирекция „ Централно координационно звено “ в администрацията на Министерския съвет и Мрежата от 27 Областни осведомителни центрове за Европейските структурни и капиталови фондове в страната. Националната акция е част и от самодейността на Европейска комисия „ Европа в моя район “. Целта на онлайн състезанието е да се предизвикат интереса, креативната изява и да бъде насърчено предприемачеството измежду подрастващите.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР