Себе си често наричат ​​“високо-реалистични“ (защото за тях животът е

...
Себе си често наричат ​​“високо-реалистични“ (защото за тях животът е
Коментари Харесай

Със Сигурност Носите Отрицателна Енергия! Ето Как Да Се Отървете От Нея По Най-Бързия И Лесен Начин!

Себе си постоянно назовават ​​ “високо-реалистични “ (защото за тях животът е тъкмо такъв) и тези, които изпадат в суматоха за нещо, се назовават ​​ “наивни хора “ с глава, забита в пясъка.

За да сме реалисти, наложително ли значи, че нещата би трябвало да се развиват в неприятна посока, и че би трябвало да се одобряват като истина? Вярно е, че в случай че очаквате неприятно, неприятно ще ви откри. Така, макар действителните вероятности, дадена обстановка да се развие във ваша изгода, може би нещо ще се обърка, така както не е желателно.

Много хора не са наясно с тази отрицателна сила. Тя доста добре се крие, работи като вродена и в никакъв случай не се слага под въпрос.

Опитайте посредством отговорите на следните въпроси, да оцените равнището на негативната сила, която носите:

– Оплаквате ли се? Често, или от време на време?

– Имате ли постоянно спор за това, че света е неприятен и по-често се случва неприятното, от това, което е положително в света (лошо време, неприятни условия на живот, неприятна власт, глупави закони …)? – Критикувате ли постоянно?

– Следват ли ви драми и бедствия (дали можете да се освободите от тв приемника, когато се излъчва вест за случай, или раздробяване на фамилията на някои известни персони?)

– Обвинявате ли другите? Постоянно или единствено в избрани обстановки?

– Вярвате ли, че нямате надзор над доста резултати в живота си?

– Чувствате ли се жертва?Казвате ли, че други ви са ви създали това, или това?

– Били ли сте признателни за живота, който в този момент живеете или ще бъдете признателни, когато съгласно вас, всичко си пристигна на мястото?

– Смятате ли, че и вие допринасяте за нещата, които се случват или смятате, че тези събития стават от единствено себе си?

Ако сте признателни единствено когато ви се случва нещо, положително съгласно вашата оценка, не сте положителни.

Да чувствате признателност за нещо, значи да бъдете позитивни и сигурно значи покана за положителната сила. Ако смятате, че ви се случват единствено неприятни неща, слагате си етикет на жертва. Конкретно, в случай че нещо неприятно ви се случи, отговорно е небето, живота, а когато имате удобни условия и резултати, заслужили сте си ги вие и вашата работа, труда и отговорностите. Не е ли необичайно, че за едно обвинявате външните условия и други хора, а за друго събирате всички медали? На никой не му е прелестно да го чуе, само че сами създавате всички условия, и преимуществата и минусите, написа " За дамата ".

Ако сте дали отговор с ДА на някои от предлаганите въпроси, в себе си имате отрицателна сила, която има наклонност да се усилва. Следователно, има способи, по които можете да я изчистите и добра вест е, че това постоянно е допустимо. Първо би трябвало без запаса да приемете, с цел да се изчистите от отрицателната сила и да осъзнаете, че „ … когато си мислите, че всичко, което се случва, е по непозната виновност, доста ще страдате. Когато осъзнаете, че то излиза от вас, ще опознаете насладата и мира „. (Далай Лама).

Второ, би трябвало да измененията гледната точка. Опитайте да гледате света и събитията от точка, която ви дава опция да мислите, че може да бъде добре, вместо, че нещо неприятно ще се случи. За такава смяна би трябвало време и отдаденост, само че бързо ще получите изненадващи резултати. Когато се уловите, че говорите, или мислите отрицателно, за неприятни резултати, „ обърнете плочата “! Трябва да съумеете, а всичко, което се е случило в предишното, остава зад вас. Трябва да си позволите да мислите интуитивно, а освен действително. Трябва да се опитате да провокирате събития с позитивен излаз, с цел да привлечете същите в живота си. Само по този начин сами ще се убедите, че сте способни да създавате всеки ден и всяка обстановка. Изберете позитивната сила и тя ще притегли сходни събития. Ще ви изненада, какъв брой бързо в живота ви ще се настанят положителни хора, положителни благоприятни условия и условия.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР