Себастиан Льоб чувства, че все още има скоростта да се

...
Себастиан Льоб чувства, че все още има скоростта да се
Коментари Харесай

Льоб се чувства достатъчно бърз за WRC

Себастиан Льоб усеща, че към момента има скоростта да се състезава в Световния рали шампионат макар отсъствието си от пет години. Миналата седмица французинът за първи път тества новото потомство нападателни коли на макадам в Испания. Деветратният първенец съобщи, че се усеща удовлетворен от представянето си на тази настилка, която в действителност участва в девет от 13-те ралита следващата година.

" Беше доста прелестно да тествам тази кола на макадам, тъй като изминаха съвсем пет години от последното ми каране на рали автомобил на макадам. Имаше известни терзания дали ще се оправя с този тест, само че чувството беше ужасно и пристигна много бързо. Чувствах се доста удобно в автомобила ", разяснява Льоб.

Въпреки че първенецът има скоростта за едно изненадващо завръщане във WRC със Citroen, той разкри, че приоритет му остава Световния раликрос. Льоб добави, че ще продължи работата си с екипа на Peugeot-Hansen следващата година, в случай че бъде направена кола, способна да победи Volkswagen Polo GTI – доминанта в шампионата този сезон.

Към момента Льоб и Citroen нямат проекти за още проби. Французинът разяснява и опцията да се състезава на рали Монте Карло, само че възможностите са дребна поради уговорката му на рали Дакар (б.р. рали Дакар завършва в събота, а рали Монте Карло стартира в четвъртък).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР