Себастиан Фетел защити отбора на Ферари и заяви, че все

...
Себастиан Фетел защити отбора на Ферари и заяви, че все
Коментари Харесай

Фетел застана зад Ферари, все още вярва в спечелването на титлата

Себастиан Фетел отбрани тима на Ферари и съобщи, че към момента има вяра в възможностите си за продобиване на международната купа през 2017. Четирикратният международен първенец претърпя кошмарни последни три надпревари. В днешната Гран При на Япония Себастиан прибра болида си в бокса още в петата обиколка след обикновена щета в запалителна свещ.

След отпадането незабавно след старта в Сингапур и стартирането от последна позиция в Малайзия, още веднъж поради щета в мотора, от водач в шампионата до лятната пауза германецът към този момент изостава с 59 точки от водача на Мерцедес Люис Хамилтън. До края на сезон 2017 остават общо четири старта и единствено знамение може да донесе първата международна купа на Фетел за тима на Ферари. Въпреки че към този момент нищо не зависи от него, той не се предава и се закани да даде максимума от себе си в битката с Хамилтън.

"Нормално е всички в този момент да са сериозни към Ферари. Когато нещата не вървят, е най-лесно да се атакува. Аз имам вяра във опциите на всеки един човек от екипа и стоя зад тях. Тази година постигнахме повече, в сравнение с всички чакаха от нас. Борим се с Мерцедес като равни и единствено няколко момента от шампионата ни отдалечиха от тях в класирането ", съобщи Фетел след днешното си отпадане от Гран При на Япония.

"Още имам вяра, че имам късмет да се преборя за купата. Шампионатът към този момент зависи от това по какъв начин ще се показа Хамилтън, само че ще направя всичко по силите си да печеля оставащите четири надпревари ", приключи германецът.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР