Себастиан Фетел запазва увереност, че ще донесе световната титла на

...
Себастиан Фетел запазва увереност, че ще донесе световната титла на
Коментари Харесай

Фетел: Колко по-трудно, толкова по-хубаво

Себастиан Фетел резервира убеденост, че ще донесе международната купа на Ferrari във Формула 1, макар че за първи път през сезона е в ролята на догонващ. Двете победи на Люис Хамилтън в Белгия и Италия го изведоха на върха в подреждането с 3 точки пред германеца, който обаче показва успокоение, макар че към този момент е отписван от мнозина заради обстоятелството, че множеството от оставащите писти са по-подходящи за Mercedes.

„ Мога да чета, само че не обръщам внимание какво написа във вестниците. Харесвам трасетата, на които остава да караме, тъй че ги чакам с неспокойствие. Ще бъде мъчно, само че всички желаеме да се състезаваме и когато е мъчно, постоянно е хубаво. Когато е елементарно е скучно, тъй че дано да забележим какво ще стане “ съобщи той.

„ В момента доста хора споделят, че Mercedes има преимущество и е реалност, че в събота те са доста мощни, което се отразява и на надпреварите в неделя. Смятам обаче, че ние сме задоволително положителни. Предстои доста неща да се случат. Те развиват колата си, ние също и съм оптимист и положително надъхан, тъй като виждам какво става във Ferrari. В едно съревнование обаче, постоянно има детайл на неопределеност и няма по какъв начин всичко да се планува и тъкмо това в действителност е най-вълнуващото “ сподели още Фетел.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР