Себастиан Фетел винаги се е отнасял към колите си като

...
Себастиан Фетел винаги се е отнасял към колите си като
Коментари Харесай

Фетел се сбогува с Джина

Себастиан Фетел постоянно се е отнасял към колите си като към живи същества, давал им е имена и ни е заразявал с сантименталното си отношение към тях. Последната машина на четирикратния международен първенец се споделяше Джина и след теста в Абу Даби водачът на Ферари си сподели последно довиждане с нея. В изявление германецът показа, че алената машина несъмнено ще му липсва, само че и че към този момент гледа напред.
Независимо, че двамата не завоюваха купата, той е удовлетворен от нея - SF70H завоюва пет надпревари с Фетел зад кормилото си и е най-успешната кола на Ферари от 2010 година насам.

"Ще ми липсва. Сезонът беше занимателен и е тъпо, че свърши. Щеше да е хубаво да има още пет надпревари - тогава към този момент щяхме да сме в добра форма! Но към този момент би трябвало да гледаме напред, чакат ни хубави неща следващата година и се вълнувам ", съобщи Фетел.

През идващия сезон новата кола на Себастиан ще има ореол - нещо, което германецът признава, че не харесва: "Това не го очаквам с неспокойствие, само че е част от играта. Сигурен съм, че ще се приспособяваме. Пробвах го няколко пъти и някои неща несъмнено би трябвало да се трансформират - светлините на старта да вземем за пример. Ореолът ти е в лицето, тъкмо пред каската, само че ще свикнем. Все отново виждаш всичко, което би трябвало да виждаш. Иначе нямаше да го вкарат ".

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР